Hlavní obsah

Levnější zemní plyn stále více přitahuje domácnosti i firmy

Novinky, E.ON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco někteří dodavatelé na začátku roku 2011 zdražují, E.ON nabízí zemní plyn za velmi výhodných podmínek i nadále. A v rámci své produktové řady Online přináší dokonce několik výhod najednou.

Článek

Přechodem k E.ON lze výrazně ušetřit

Pokud plynem vytápíte, ohříváte vodu, vaříte a vaše roční náklady činí 36 000 Kč, můžete s produktem Online Plyn ušetřit, například oproti RWE, přibližně tři tisíce korun ročně. Že taková částka již stojí za úvahu, je zřejmé.

Žádné obavy ze zvýšení ceny

Nabídka E.ON je o to zajímavější, že garantuje výhodnou cenu až do konce dubna 2012, tedy na celou příští topnou sezónu. Nemůže se tak stát, že by se cena zvýšila uprostřed topné sezóny a celá roční úspora přišla vniveč. Jednou z priorit společnosti E.ON, jako stabilní firmy s mezinárodní působností, je totiž rozvíjení dlouhodobého a oboustranně výhodného vztahu se svými zákazníky.

Změna je jednoduchá

A proč Online? Protože v podstatě celý jednoduchý proces přechodu na řadu Online lze uskutečnit na Internetu. Na adrese www.eon.cz/online naleznete kalkulačku, která vám při zadání pouhých dvou údajů vypočte poměrně přesnou výši úspory oproti dominantnímu dodavateli ve vašem regionu. Pokud budete s výší úspory spokojeni, stačí ze stejné stránky poslat své kontaktní údaje, my se vám sami ozveme a informujeme vás o jednoduchém postupu při změně dodavatele.

Dobrý partner dává více než energii...

V současné době máte o dva důvody více, proč se o nabídku řady Online zajímat. Každý nový zákazník totiž obdrží jako poděkování za přechod ke společnosti E.ON poukázku na nákup zboží v prodejnách Albert po celé České republice v hodnotě 500 Kč. A do 15. února navíc probíhá na stránkách www.eon.cz/online tipovací soutěž o elektrokolo v hodnotě 35 000 Kč. Této soutěže se může zúčastnit každý, kdo si na online kalkulačce spočítá svou úsporu.

Jak vidíte, nabídka řady Online je více než zajímavá a přechod na ní jednoduchý. Každý, kdo chce ušetřit na platbách za zemní plyn, má tedy nyní jedinečnou možnost tak učinit.

Výběr článků

Načítám