Hlavní obsah

Honda CR-V s pohonem všech kol v situacích, kdy to opravdu potřebujete

Novinky, Auto Honda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praktická Honda CR-V se přizpůsobí každé situaci. Ať už potřebujete komfortní vůz na překonávání dlouhých vzdáleností, nebo rodinný vůz s variabilním interiérem, který si hravě poradí i na nezpevněné silnici či v závějích sněhu.

Článek

Na rozdíl od některých vozů kategorie SUV nabízí model CR-V jízdní vlastnosti, které jsou bez kompromisů v oblastech ovladatelnosti či stability, a které jsou naprosto srovnatelné s osobním automobilem. Komfortní, prostorný a vysoce variabilní interiér zase připomíná rodinné MPV.

Honda CR-V je však především vozem kategorie SUV, takže k výše zmiňovaným vlastnostem cestovního a rodinného automobilu přidává pohon všech kol a konstrukci podvozku, která umožňuje jízdu i lehčím terénem. Zvláště v zimním období potom řidiči ocení propracovanost systému automatického připojení pohonu zadní nápravy. Ten v případě prokluzu předních kol převede okamžitě, podle adhezních podmínek, na zadní kola požadované množství točivého momentu. Další výhodou tohoto řešení je, že v ostatních případech zůstává pohon zadních kol odpojen, což přináší nemalou úsporu paliva.

Tento vyspělý pohon všech kol je standardně součástí všech verzí modelu CR-V, stejně jako kompletní škála bezpečnostních prvků včetně 6 airbagů a stabilizačního systému VSA.

Výběr článků

Načítám