Hlavní obsah

Hlasujte v TTG Awards o destinaci roku a vyhrajte zájezd s Čedokem !

Novinky, Asociace cestovních kanceláří České republiky

V současné době můžete hlasovat v anketě TTG Travel Awards, ve které jsou každoročně vyhlašovány nejlepší společnosti působící v cestovním ruchu v České republice a oblíbené turistické destinace.

Článek

V soutěži, kterou pořádají odborné noviny pro cestovní ruch TTG Czech (www.ttg.cz), hlasují každoročně o vítězích zástupci cestovních kanceláří, agentur, hotelů a aerolinií, zkrátka profesionálové působící v cestovním ruchu v České republice.

V letošním – již 12. – ročníku jsme se rozhodli přizvat k hlasování i vás, kteří rádi cestujete.

Na rozdíl od profesionálů, kteří hlasují v šestnácti kategoriích, vy budete hlasovat pouze v kategorii jedné, a tou je „Nejoblíbenější destinace roku 2010.“

Nepředkládáme Vám žádné nominace, je pouze na Vás, kterou destinaci zvolíte. Výsledek vašeho hlasování bude vyhlášen spolu s výsledky tradičních TTG Travel Awards  na slavnostním večeru 12. února, kam bude pozván i výherce zájezdu od cestovní kanceláře Čedok (www.cedok.cz). Nezapomeňte tedy při hlasování uvést své jméno a telefonní číslo, abychom vás mohli o případné výhře informovat.

Abyste však mohli zájezd vyhrát, musíte kromě hlasování odpovědět správně i na tuto otázku: Jaký bude kurz amerického dolaru k české koruně, s přesností na tři desetinná místa, dle kurzovního lístku vydaného ČNB k 2.2.2011 ?  Vítězem se stane ten, jehož odpověď se bude nejvíce blížit skutečnosti. Pokud bude stejných odpovědí více, vyhrává ten, kdo odpoví jako první.

Tak neváhejte a hlasujte na: http://www.ttg.cz/awards2011/, třeba zrovna na Vás se usměje štěstí.

Hlavním mediálním partnerem předávání cen TTG Awards je Sdovolena.cz Váš vyhledávač zájezdů.

Výběr článků

Načítám