Hlavní obsah

BMW X3 Games. Nejlepší soutěž pro univerzální sportovce

Novinky, BMW Group Ceska republika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BMW X3 Games je nejlepší soutěž pro univerzální sportovce z Evropy, ve které se utkají amatérští sportovci a sportovkyně v šesti disciplínách.

Článek

Společnost BMW totiž příští rok umožní amatérským sportovcům a sportovkyním představit jejich rozmanité dovednosti, vytrvalost a schopnost pracovat v týmu. Na hrách BMW X3 Games se mezi sebou v šesti disciplínách utká šedesát týmů po třech účastnících. Plachtění, jízda na horském kole, lyžování, golf, běh a řízení automobilu – to jsou disciplíny, v nichž se zúčastnění utkají od 27. dubna do 1. května 2011 ve švýcarské  Ženevě.Týmy navíc budou muset absolvovat také kreativní disciplínu. Vítězná trojice se rovněž může těšit na sportovní univerzál: Každý z týmu totiž dostane jedno nové BMW X3.

Každý soutěžící daného týmu bude bojovat ve dvou ze šesti disciplín a všichni společně se budou jako tým následně podílet na kreativním úkolu. Celkový vítěz bude určen na základě největšího počtu získaných bodů, udělovaných na základě daného bodového systému.

Jednotlivci, ale rovněž celé trojčlenné týmy, se mohou registrovat na stránkách společnosti již nyní, avšak nejpozději do 28. února 2011. Týmy, které se následně zúčastní her BMW X3 Games v Ženevě, dostanou v polovině března 2011 potvrzení jejich účasti. Z České republiky bude vylosován ze všech přihlášených jeden tým, který se her BMW X3 Games zúčastní.

Výběr článků

Načítám