Hlavní obsah

Přežijete večírek? S perlivou vodkou BOOM vždycky!

Novinky, Czechoslovak Spirit, s.r.o

S tím se čas od času potká každý z nás. Pokud nejste abstinenti, máme pro Vás lahodný tip na zpříjemnění všech večírků včetně toho silvestrovského.

Článek

Říkejme mu René. Od rána má pech. Pohádal se s manželkou, někdo mu ulomil zpětné zrcátko, zase kolony a ještě k tomu ho chytli policajti za jízdu po tramvajovém pásu. Pěkně to dneska začíná. Přišel do práce, jeho nemožná asistentka opět přišla pozdě a z IT oddělení mu poslali toho neschopného týpka, aby mu znovu opravil Windows.  A s nimi musí jít na večírek jednoho významného firemního klienta. Zamyslel se. Nepodávali tam minule BOOM Vodku? Je chladivá, krásně perlí, ale zůstává po ní jemný dozvuk špičkové severské vodky. Už se těší, až ji s přáteli otevře na Silvestra.

Ona se jmenuje Veronika. Je asistentkou nemožného šéfa Reného, kterému nic není vhod. Od rána jí třeští hlava, cestou si zlomila podpatek, musela se vracet a teď na ni její protivný šéf zas křičí. Bože, a ještě přichází ten ňouma od ajťáků! Dnešní raut s nimi asi nepřežije. Ale co když bude v nabídce BOOM Vodka? Zasnila se. To neodolá! Neodolá tomu závoji bublinek a lahodné chuti. A snila dál, to budou holky poslední den v roce koukat, až uvidí a hlavně ochutnají tenhle mazlivý zázrak!

Kluk od počítačů je Honza, má rád muziku, nesnáší neurotické chlapy ve vedoucích funkcích, co chtějí všechno hned, ani jejich hysterické asistentky. Bohužel se svými kolegy dnes vyráží na nucený mejdan. No to si užije! Minule nepil, takže to byla neuvěřitelná nuda. Letos se těší se alespoň na drink. Musí se trošku naladit na 31. prosinec, kdy s přáteli pořádá velkou párty. Na horách. Ta myšlenka ho drží při životě.

Večer se sešli René, Veronika a Honza na večírku významného zákazníka. Neměli zrovna pocit, že by spolu mohli o něčem mluvit, a tak zamířili rovnou k baru. BOOM Vodka tam čněla jak královna na svém trůně.

Veronika si ji hned objednala. Dbá na správnou životosprávu, nezapomíná na denní přísun vitamínů a tak si do perlivé vodky vložila pár kousků ovoce. Začala se vznášet. Byla opojená lahodnou chutí, cítila se něžná i divoká, svůdná a sexy, byla tou chutí znovu okouzlena.

Honza je unavený, minulou noc toho moc nenaspal. Vidí v lednici redbull, neváhá. Dá si koktejl Letadlo. Energy drink a BOOM Vodka. Zrovna na redbullu je krásné, že Vám s vodkou dává křídla, s BOOM Vodkou ještě navíc trysky. Byl vtipný, šaramantní, charizmatický a okouzlující, Veronice se zdál neodolatelný.

René, klasik, si nechal namíchat Sparkling Jagermeister – Jagermeister a BOOM Vodka. Veronika i Honza si po několika skleničkách uvědomili, že jejich šéf je bystrý, že mu nic neunikne, že je nad věcí a v pohodě. Konečně!

Tak nezapomeňte, kde to perlí, tam je BOOM Vodka, co vás dostane.  K mání v síti obchodních řetězců a na těch správných, nejen silvestrovských večírcích!

Zažijte perlivý BOOM a oslavte Silvestra ve velkém stylu!

Fakta o perlivé vodce BOOM

·         Obsah alkoholu je 40%

·         Objem lahve je 0,7l

·         Chutná stejně dobře jako nejlepší severské vodky

·         Díky jemnému perlení připomíná sekt

·         Ideální teplota pro podávání je +4°C

·         Je k dostání v sítích Tesco, Makro a dalších..

·         Vydrží perlivá až 8 hodin

Výběr článků

Načítám