Hlavní obsah

Večer plný zábavy s přáteli i lahodné chuti kávy

Novinky, Nestlé Česko, s.r.o.

Trávíte příjemný večer s přáteli, právě jste dojedli výbornou večeři, povídáte si o všem možném a najednou dostanete chuť na výbornou horkou voňavou kávu…

Článek

Raději ne, řeknete si v duchu. Chvilka příjemné pohody s šálkem lahodné dobroty bude vykoupena bezesnou nocí. Vyřešila by to káva bez kofeinu, ale tu nepijete, je to přece především káva pro ženy v těhotenství. Navíc máte pochybnosti o tom, jak se vyrábí…  To jste ale ještě určitě nevyzkoušeli jednu z káv NESCAFÉ bez kofeinu. Té se například v sousedním Německu spotřebuje několikanásobně více než v Čechách, kde se stále potýkáme s předsudky, proč si kávu bez kofeinu nemůžeme vychutnat tak jako kávu klasickou.  Její chuť a aroma Vás ale jistě přesvědčí samy. Pojďme si nyní říct více o výrobě této pro Čechy stále trochu netradiční kávy.

Výchozí surovinou pro výrobu rozpustných káv NESCAFÉ bez kofeinu jsou kvalitní kávová zrna z kávovníků druhu arabica a robusta.  Zrna jsou vždy pečlivě vybírána u dodavatelů a jejich zpracování probíhá za přísných pravidel, která zaručují uchování všech typických atributů pro kávu NESCAFÉ.

Na začátku celého procesu výroby jsou pouze přírodní zelená nepražená kávová zrna. Kofein se dá z kávy odstranit několika metodami, ale pro výrobu instantních káv NESCAFÉ bez kofeinu se využívá pouze ta nejšetrnější, což je tzv. švýcarská neboli „mokrá" metoda.  Ta je založena na přírodní bázi a k odstranění kofeinu používá pouze horkou vodu. Kávová zrna tak nejsou zbavena zdraví prospěšných antioxidantů ani jedinečné chuti.

Chcete kávu NESCAFÉ bez kofeinu ochutnat a získat tak příjemného večerního společníka? Zapojte se do soutěže na www.vecernikava.cz a vyhrajte dárkové balení kávy NESCAFÉ Classic Bez kofeinu a NESCAFÉ GOLD Bez kofeinu.

Výběr článků

Načítám