Hlavní obsah

Napište Ježíškovi o zlatý mobil se zlatou řasenkou

Novinky, Vodafone Czech Republic a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytrý, malý, elegantní, zlatý. Takový je Sony Ericsson Xperia X10 mini Urban Gold.

Článek

Dotykový smartphone Sony Ericsson Xperia X10 mini Urban Gold, představuje ideální kombinaci dobré výbavy, atraktivního vzhledu a příjemné velikosti zároveň. Vodafone ho exkluzivně nabízí v elegantní a stylové zlaté barvě. Díky svým rozměrům se tento telefon vejde I do té nejmenší kabelky. S operačním systémem Android 2.1 nabízí celou řadu aplikací, umožňuje přehrávání videí z YouTube, snadný přístup na sociální sítě a podporuje přehrávání hudby a FM rádio. Samozřejmostí je kvalitní fotoaparát.

Pokud si tento telefon pořídíte na eShopu Vodafone, dostanete navíc dárek v podobě kosmetického balíčku s řasenkou a odličovačem očí značky Loreal. Měli byste si ale pospíšit, dárky Vodafone rozdává do vyprodání zásob.

Sony Ericsson Xperia X10 mini Urban Gold pořídíte u Vodafone za standardní cenu 6 177 korun, s tarifem při minimální měsíční útratě 2177 korun za 1977 korun. Využít můžete speciální vánoční nabídku Vodafone – slevu 1000 korun z dotované ceny. Více info naleznete zde.

Výběr článků

Načítám