Hlavní obsah

Epilátory Silk-épil 7

Novinky, Procter & Gamble - Rakona, s.r.o.

Vyzkoušejte epilátor nejnovější generace od Brauna, který odstraňuje i chloupky o velikosti zrnka písku* - pro dlouhotrvající hedvábně hladkou pokožku. (*0,5 mm) Je navržen pro používání namokro i nasucho. Epilace může být příjemná i praktická, když se provádí v uvolňující teplé koupeli nebo pod sprchou.

Článek

Pokrokový Silk-épil 7

Podívejte se blíže: Tak hladká pokožka, že nemusíte nic skrývat. Ultra účinné odstraňování chloupků od Brauna. Epilátor Silk-épil 7 byl vyvinutý tak, aby bylo odstraňování nechtěných chloupků efektivní, ultra šetrné a co nejsnadnější. Moderní technologie Braun Close-Contact umožňuje šetrně a důkladně odstranit i krátké chloupky. Bez nepořádku, bez potíží, odstraňování krátkých chloupků od kořínků.

Podívejte se blíže: Tak hladká pokožka, že nemusíte nic skrývat. Ultra účinné odstraňování chloupků od Brauna. Epilátor Silk-épil 7 byl vyvinutý tak, aby bylo odstraňování nechtěných chloupků efektivní, ultra šetrné a co nejsnadnější. Moderní technologie Braun Close-Contact umožňuje šetrně a důkladně odstranit i krátké chloupky. Bez nepořádku, bez potíží, odstraňování krátkých chloupků od kořínků.

Podívejte se blíže: Tak hladká pokožka, že nemusíte nic skrývat. Ultra účinné odstraňování chloupků od Brauna. Epilátor Silk-épil 7 byl vyvinutý tak, aby bylo odstraňování nechtěných chloupků efektivní, ultra šetrné a co nejsnadnější. Moderní technologie Braun Close-Contact umožňuje šetrně a důkladně odstranit i krátké chloupky. Bez nepořádku, bez potíží, odstraňování krátkých chloupků od kořínků. Akumulátorové modely lze bezpečně a pohodlně používat ve sprše nebo vaně, což je ten nejšetrnější způsob epilace, který v pohodlí domova zajistí bez jakýchkoli potíží profesionální výsledky jako ze salonu. Použití namokro přináší v porovnání se suchou epilací významné výhody: podstatně redukuje nepohodlí, výrazně lepší pocit pokožky a obzvláště šetrná epilace.*

*Podle studie *Dr. med. Petry Staubachové, z univerzitní dermatologické kliniky v Mainzu"

Technologie Close-Contact

Epilační hlava má 40 jedinečně rozmístěných pinzet. Jsou speciálně vyvinuté tak, aby vždy zůstávaly v těsném kontaktu s pokožkou v optimálním úhlu. Díky tomu zachytí chloupky přímo u pokožky a dokážou efektivně odstranit i chloupky o velikosti zrnka písku*.

*0,5 mm

Výkyvná epilační hlava

Silk-épil 7 má pružnou a výkyvnou hlavu, která se může vychýlit dopředu i dozadu až o 15 stupňů. To znamená, že se dokáže dokonale přizpůsobit konturám těla pro a zůstává v optimálním kontaktu s pokožkou pro větší pohodlí a maximální důkladnost.

Výstupky SoftLift®

Epilátor Silk-épil 7 obsahuje výstupky SoftLift®, které účinně nadzvedávají i chloupky ležící na pokožce, a navádějí je k pinzetám.

Osvětlení Smartlight

Díky osvětlení Smartlight jsou viditelné i ty nejjemnější chloupky, takže i při minimálně osvětleném prostředí nezůstane žádný chloupek vynechán.

Ultra šetrná epilace

Doporučeno dermatology

Díky jedinečné kombinací funkci, uklidňujících pokožku, jsou epilátory Braun Silk-épil 7 jsou doporučovány* jako obzvláště šetrné řešení pro dlouhotrvající odstranění chloupků.

*Dr. med. Petra Staubachová, Univerzitní dermatologická klinika v Mainzu

Technologie Wet

Některé modely epilátorů Silk-épil 7 byly speciálně vyvinuty pro epilaci ve vodě. Teplá voda uvolňuje a uklidňuje. Teplo zlepšuje krevní oběh a stimuluje uvolňování látek snižujících bolest. Vaše pokožka tak bude méně citlivá.

Předepilační ubrousky Olay/Olaz

Použití předepilačních ubrousků Olay/Olaz uvolni pokožku před epilací a epilace bude šetrnější.

Vysokofrekvenční masážní systém

Vysokofrekvenční masážní systém stimuluje pokožku během epilace a redukuje pocit tahání - pro maximální pohodlí pokožky.

Použití bez síťového přívodu - rychlé dobíjení

Epilátor Silk-épil 7 vám umožní pohodlnou epilaci kdekoli a kdykoli to budete chtít. Až 40 minut provozu - což zcela stačí pro kompletní epilaci - a 1 hodina nabíjení. Vydrží dlouho a dobíjí se rychle.

Vodotěsný & omyvatelný

Všechny modely epilátoru Silk-épil7 jsou vodotěsné, takže je pro zlepšení hygieny můžete umýt pod tekoucí vodou.

Individuální nastavení rychlosti

U epilátoru Silk-épil 7 si můžete zvolit rychlost epilace podle svých vlastních potřeb. Rychlost 1 pro obzvláště šetrnou epilaci a rychlost 2 pro obzvláště důkladnou epilaci, pro rychlejší dosažení hladké pokožky.

Více zde.

Výběr článků

Načítám