Hlavní obsah

Liška přináší bohatou nadílku - do konce roku můžete získat smlouvu zdarma

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Využijte nyní výhodné nabídky Českomoravské stavební spořitelny, se kterou můžete využívat všech výhod stavebního spoření a současně bezpečně zhodnocovat své úspory.

Článek

Výhodná a bezpečná investice

Spoření s Liškou pomůže financovat nové bydlení, nebo s ním můžete vyřešit nutné opravy Vašeho bytu či domu. Stavební spoření je státem podporovaný bezpečný a výnosný produkt. Peněžní vklady klientů na stavebním spoření jsou v současnosti ze zákona pojištěny do částky odpovídající 50 tisícům euro a od 1. ledna 2011 bude tato částka zvýšena na 100 tisíc euro.

Stavební spoření je všechny -  Liška nabízí smlouvu zdarma

Mimořádná akce je určena těm, kteří s Liškou ještě nespořili. Do konce prosince 2010 je uzavření prvotní smlouvy o stavebním spoření s maximální cílovou částkou 150 000 korun pro nové klienty zdarma. Po zaplacení úhrady za uzavření smlouvy do 31. ledna 2011 připíše Liška v únoru 2011 na jejich účet stavebního spoření prémii, která odpovídá výši této úhrady, maximálně však 1500 korun. Pokud klient vloží do konce roku 2010 na tento účet stavebního spoření vklad až 20 000 korun, může získat další finanční prémii ve výši až 1500 korun. Do vkladu 20 000 korun se nezahrnuje úhrada za uzavření smlouvy o stavebním spoření.

 Liška Vám poradí nejen s bydlením

Využijte aktuální nabídky a oslovte svého finančního poradce ČMSS, který Vám ochotně představí nejvhodnější řešení pro Vaše představy o hezkém bydlení. Kontakt na finanční poradce ČMSS a podrobnější informace o nabídce ČMSS naleznete na www.cmss.cz.

Výběr článků

Načítám