Hlavní obsah

Chcete investovat, ale nemáte čas nebo zkušenosti? Svěřte peníze odborníkům

Novinky, Fio banka

Nemáte dostatek času věnovat se svým penězům? Nebo postrádáte potřebné zkušenosti, ale rádi byste využili perspektivy vyššího výnosu, který dlouhodobě přinášejí akcie? Využijte schopností odborníků a nechte své peníze vydělávat!

Článek

Investice do akcií přinášejí dlouhodobě nadstandardní zhodnocení. Pokud nechcete investovat sami, můžete využít profesionální správy financí – a to již od 250 tisíc korun. Jak to funguje?

Zkušení a licencovaní makléři spravují Vaše prostředky a na základě Vámi zvolené investiční strategie Vám individuálně budují vlastní portfolio - můžete si například vybrat zaměření na nejkvalitnější domácí akcie nebo růstové akcie na zahraničních trzích. Přitom máte o svých penězích neustálý přehled díky internetové aplikaci e-Broker, kde můžete sledovat veškeré dění.

Po konci každého kvartálu navíc dostanete hodnotící zprávu, která obsahuje informace o celkovém vývoji trhu, Vašich prostředcích a dosahované výkonnosti. Investiční horizont není stanoven, doporučená doba investice je ale minimálně 1 rok, ideálně 3-5 let.

Výběr článků

Načítám