Hlavní obsah

Tablet z jiné galaxie přistál na českém trhu. Nechte se unést i vy

Komerční článekSamsung Zrt., česká organizační složka

Tablet Samsung GALAXY Tab překonává současné hranice mobilních zařízení. Jako první tablet zastupující novou kategorii mobilních produktů Samsung přináší více příležitostí pro všechny, kdo jsou nejen v práci nebo doma, ale především v pohybu.

Článek

S  operačním systémem Android 2.2  (Froyo) a 7“ TFT-LCD displejem je Samsung GALAXY Tab unikátním mobilním zařízením, které uspokojí veškeré komunikační a multimediální potřeby i náročných uživatelů. Díky lehké konstrukci s hmotností pouhých 380 g a štíhlým rozměrům se Samsung GALAXY Tab pohodlně používá i během chůze.

Co se týče aplikací, představuje Samsung GALAXY Tab takřka bezednou studnici možností. Můžete surfovat po internetu s podporou Adobe Flash 10.1. nebo komunikovat pomocí videohovoru. Za zmínku rozhodně stojí také čtenářská aplikace Samsung Readers Hub, která poskytuje snadný přístup k tisícům elektronických knih, časopisů a novin v několika světových jazycích, včetně českého.

Mezi další unikátní aplikace Samsung GALAXY Tab patří Music Hub a Media Hub, brány do světa hudby, videoklipů a filmů, které lze přehrávat v plném HD rozlišení. Praktickou aplikací je také Social Hub sjednocující veškeré informace o vašich kontaktech, včetně komunitních sítí, do jednoho místa.

Výběr článků

Načítám