Hlavní obsah

Stiga hokej – dárek, který potěší všechny kluky i tatínky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete strávit s vašimi dětmi více času a společně si hrát? Chcete Vaše děti dostat od počítače nebo televize a nabídnout jim něco aktivnějšího?

Článek

Dnešní generace tatínků si ještě dobře pamatuje jak v dětství jako kluci hrávali stolní hokej a kolik zábavy přitom s kamarády zažili. Stačí tyto dovednosti oprášit a zahrát si s dětmi Stiga hokej.

Stiga hokej pomáhá dětem rozvíjet jemnou motoriku, podpoří jejich soutěživost a sportovního ducha a naučí je základům fair play. Hokej je vhodný pro děti od pěti let a má rozměry 100 x 50 x 10 cm.

Zažijte tu pravou hokejovou atmosféru!

Stiga Extraliga je stolní hokej speciálně věnovaný české hokejové extralize. V základním vybavení jsou kombinace týmů Sparta - Zlín nebo Slavia - Pardubice. Fanoušci si pak mohou dokoupit jakýkoli jiný tým hrající extraligu jako třeba Karlovy Vary, Litvínov, Plzeň, Liberec, Vítkovice, Třinec, Brno, atd.

Uvnitř balení je i návodové DVD s hokejovou školou a triky od mistrovských hráčů. Díky svému technickému provedení hokej umožňuje kombinační hru, tvrdé střely, přesné nahrávky a pasy i osobní souboje.

Stiga hokej můžete koupit v hračkářských obchodech Bambule, Pompo, Puntanela, Sparkys nebo rovnou na e-shopu: www.stigahokej.cz

Výběr článků

Načítám