Hlavní obsah

Platební brána PayU od Aukra umožní platit přes internet rychleji a levněji

Novinky, Aukro s.r.o.

Nakupování online si vyzkoušelo více než 90 % uživatelů internetu a polovina z nich nakupuje pravidelně. Překvapivě však stále velká část využívá zastaralé platební metody. To by se mělo změnit: platby budou levnější, pohodlnější a dokonce rychlejší.

Článek

„Nejpoužívanější způsoby platby při nákupu na internetu jsou z dnešního pohledu zastaralé, pomalé, drahé a komplikované,“ říká Gabriel Kalapoš, manažer platebních systémů Aukro.cz, a dodává: „Proto Aukro letos představilo platební bránu PayU, která by situaci na trhu platebních metod měla výrazně změnit.“

PayU je platební brána, která na jednom místě sdružuje jednoduché, rychlé a bezpečné platby, mezi něž patří platební karty a tzv. platební tlačítka velkých českých bank jako je např. Mojeplatba od Komerční banky.

Snadno, rychle a bezpečně

Používání PayU je pro nakupující zdarma a bez registrace. Díky PayU mohou platit okamžitě a bez starosti, že peníze pošlou na nesprávný účet. E-shop obdrží peníze hned po zaplacení a expeduje zboží. Předmět tak může být doručen už druhý den.

Tyto a další výhody platebních tlačítek má Čechům vysvětlit průvodce online platbami, kterého PayU připravil. „Češi se teprve od PayU dovídají o výhodách moderních online plateb,“ dodává Kalapoš.

Výběr článků

Načítám