Hlavní obsah

Naučte vaši kočku splachovat

Novinky, ATRANET INTERNATIONAL a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete svoji kočku a věnujete jí maximální péči. Přesto vás některé činnosti netěší a říkáte si jestli by to nešlo i bez nich. Kdyby se tak vaše kočka naučila splachovat, napadlo vás jistě už několikrát. Se záchodkem CatGenie to zvládne každá!

Článek

Kočičí toaleta CatGenie je vyzkoušené zařízení, které denně používají kočky po celém světě. Z vašeho pohledu jde o běžný domácí spotřebič nevelkých rozměrů, který vyžaduje připojení tekoucí vody, odpadu a elektrickou zásuvku.

Co však už tak běžné a obvyklé není, jsou jeho výhody. Pořízením kočičí toalety se nejen zbavujete nepříjemné manipulace se znečištěným stelivem, ale zároveň se chováte mnohem šetrněji k životnímu prostředí. Běžné stelivo je totiž nahrazeno omyvatelnými plastikovými granulemi, které nemusíte nikdy vyměňovat.

CatGenie je komfortnější než váš vlastní klozet. Jakmile senzory zjistí, že kočka použila a opustila toaletu, spustí se samočisticí proces. Výkaly se přeměnění na odpadní vodu a odtečou do odpadu. V dalším kroku se vyčistí a vysuší stelivo aby bylo připraveno k dalšímu použití. To vše zcela automaticky bez vašeho zásahu.

Zvažte sami zda chcete dál tahat těžké krabice s páchnoucím stelivem nebo si dopřejete voňavou pohodu s CatGenie.

Výběr článků

Načítám