Hlavní obsah

Vakuování potravin: Zbavte svou ledničku nebezpečných bakterií a plísní!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vás trápí to, že ledničku, která je načichlá potravinami, musíte často mýt, popřípadě vám zelenina či ovoce brzy zplesniví, vyzkoušejte vakuové uchovávání potravin. Řešení nabízí patentovaný vakuový systém VacSy!

Článek

V minulosti se nejčastěji používaly pro konzervaci potravin sůl, ocet nebo sušení. Pak přišla lednička, ve které jsou potraviny skladovány při nízkých teplotách. Zelenina v ní ale změkne a vyschne, maso změní svou barvu a pachy se šíří na vše.

Jak tedy potraviny správně uchovávat?

Patentovaný vakuový systém VacSy je jeden z nejkvalitnějších způsobů konzervace a skladování potravin, který potraviny i nápoje v domácnosti uchová až 5× déle čerstvé než při běžném skladování.

Navíc s jeho pomocí můžete plánovat jídelníček pro celou rodinu třeba i na týden dopředu, protože máte balená hotová jídla vždy po ruce!

 Ve vakuu potraviny neosychají, nepřenášejí se mezi nimi pachy a nedochází u nich ke ztrátě barvy či chuti. Vakuum zabraňuje ztrátám výživných látek a vitaminů a brání napadení potravin plísněmi a šíření mikroorganismů.

Více o VacSy na www.zepter.cz nebo ZDE.

Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o VacSy, automobil Hyundai i30cw a další Zepter ceny za 1 milion! Více na www.zepterhra.cz.

Výběr článků

Načítám