Článek
V minulosti se nejčastěji používaly pro konzervaci potravin sůl, ocet nebo sušení. Pak přišla lednička, ve které jsou potraviny skladovány při nízkých teplotách. Zelenina v ní ale změkne a vyschne, maso změní svou barvu a pachy se šíří na vše.
Jak tedy potraviny správně uchovávat?
Patentovaný vakuový systém VacSy je jeden z nejkvalitnějších způsobů konzervace a skladování potravin, který potraviny i nápoje v domácnosti uchová až 5× déle čerstvé než při běžném skladování.
Navíc s jeho pomocí můžete plánovat jídelníček pro celou rodinu třeba i na týden dopředu, protože máte balená hotová jídla vždy po ruce!
Ve vakuu potraviny neosychají, nepřenášejí se mezi nimi pachy a nedochází u nich ke ztrátě barvy či chuti. Vakuum zabraňuje ztrátám výživných látek a vitaminů a brání napadení potravin plísněmi a šíření mikroorganismů.
Více o VacSy na www.zepter.cz nebo ZDE.
Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o VacSy, automobil Hyundai i30cw a další Zepter ceny za 1 milion! Více na www.zepterhra.cz.