Hlavní obsah

Čas žít na středomořský způsob s Borges

Novinky, Transtrade, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘEDOMOŘSKÁ DIETA Mnohé studie realizované nejlepšími experty na diety, výživu a zdraví odhalily skutečnost, že obyvatelé zemí Středomoří jsou v kvalitě života a dlouhověkosti na nejvyšší světové úrovni.

Článek

Tajemstvím tohoto prvenství není nic jiného než STŘEDOMOŘSKÁ DIETA. Ta  je charakteristická dostatečnou konzumací cereálií a jejich produktů  (chléb, těstoviny a rýže), luštěnin, zeleniny, olivového oleje a suchých plodů. Součástí této diety jsou také, ale v menší míře, ryby, vejce, drůbež a mléčné výrobky.

STŘEDOMOŘSKÁ DIETA  je  zdravý způsob stravování  obyvatel zemí Středomoří, který je velice oblíbený i za jeho hranicemi a který si lehce může osvojit každý. Zkuste žít zdravěji  na středomořský způsob s Borges.

Extra panenský olivový olej Borges je nejhodnotnější potravinou středomořské diety, neboť  je bohatý na více složek, především na  mononenasycené mastné kyseliny, hlavně na kyselinu olejovou. Extra panenský olivový olej Borges má svůj jedinečný bouquet. Tato vyvážená kompozice je získána z prvního lisování za studena z optimálního výběru různých druhů oliv. Tato specifická chuť  je stabilní  v průběhu celého roku.

Extra panenský olivový olej Borges je výjimečně lehký a jemný a jídlu dodá jedinečnou a  neporovnatelnou chuť. Hodí se  nejvíce do salátů, ale vyzkoušejte ho i na marinování či jím  zakapejte čerstvě upečenou pizzu nebo nalijte pár kapek do polévky. Můžete si také připravit perfektní středomořskou snídani  s rajčetem, krajícem voňavého chleba a s Extra panenským olivovým olejem Borges.

Více najdete na stránkách www.borges.es.

Výběr článků

Načítám