Hlavní obsah

Chtějte víc! Stavební spoření s vysokým zhodnocením až 7,5 % ročně

Novinky, Wüstenrot - stavební spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sjednejte si nové stavební spoření a povinné ručení Wüstenrot a k výnosnému spoření a kvalitnímu pojištění dostanete dálniční známku zdarma. Spolu s nejvyšší 2,5% úrokovou sazbou a státní podporou dosáhnete na nadstandardní výnos až 7,5 % ročně.

Článek

Poradíme vám, jak dostat ze svých úspor víc. Sjednejte si nové stavební spoření a povinné ručení u Wüstenrotu a vedle výnosného spoření a kvalitního pojištění auta dostanete navíc také dálniční známku zdarma.

Vládou schválené návrhy úprav stávajících podmínek stavebního spoření ještě nenabyly platnosti, ale už dnes vyvolávají otázky: Vyplatí se vypovědět stávající smlouvu? Má vůbec smysl zakládat smlouvu novou?

Stavební spořitelny i nezávislí finanční poradci doporučují spořit i nadále. Přes navrhovaná opatření bude stavební spoření totiž stále nabízet vyšší výnos než spořicí účty nebo termínované vklady. Konkrétní úroky jsou navíc smluvně garantovány.

Stavební spoření Wüstenrot nabízí nejvyšší výnos

Vklady nově založeného spoření vám Wüstenrot zhodnotí nejvyšší 2,5% úrokovou sazbou na trhu. Spolu se státní podporu tak dosáhnete na velmi nadstandardní výnos až 7,5 % ročně. Po šesti letech spoření můžete své úspory použít na libovolné účely.

Jen stavební spoření vám zároveň v budoucnosti umožní využít úvěr na bytové potřeby za nízký a pevný úrok. U Wüstenrotu si už nyní můžete zajistit úrokovou sazbu z úvěru ze stavebního spoření jen 3,7 % ročně!

Povinné ručení Wüstenrot s bonusem a slevami

Wüstenrot má pro vás kromě stavebního spoření s nejvyšším úročením na trhu právě teď připravenou další výhodu. Pokud stavební spoření uzavřete v období od 1. října do 20. prosince 2010 na cílovou částku alespoň 250 000 korun a současně si u Wüstenrotu sjednáte také povinné ručení pro vozidlo do 3,5 t, dostanete dálniční známku na rok 2011 zdarma.

K tomu získáte až 60% bonus za jízdu bez nehod, obchodní slevu – Multibonus – ve stejné výši na další 3 vozidla v rodině a mimořádnou 10% slevu pro klienta Wüstenrot – stavební spoření Wüstenrot tak pro vás bude opravdu výhodné!

Výběr článků

Načítám