Hlavní obsah

Plaťte jen za programy, které vás baví

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete na doby, kdy jste si vybírali z omezené nabídky čtyř televizních programů? S digitální televizí O2 TV si sami namícháte vlastní koktejl televizních kanálů, které chcete sledovat.

Článek

Televizní poskytovatelé se dnes předhánějí, aby vám dopřáli co nejvíce zábavy a vaše blikající obrazovky jimi maximálně naplnili. Ale upřímně, využijete opravdu všechny, za které platíte? Nebylo by lepší sestavit si vlastní programovou skladbu? Tuto možnost vám nyní nabízí digitální televize O2 TV.

O2 TV – jediná televize, která se vám přizpůsobí

Služba O2 TV nově nabízí možnost přizpůsobit si skladbu programů vlastním přáním a potřebám. Základní nabídkou je O2 TV Flexi, jejíž název napovídá, že jde o flexibilní nabídku televizních programů dle vašich představ. V rámci této nabídky získáte automaticky 20 základních televizních programů – českých, slovenských a zpravodajských. Kromě toho máte v základní ceně O2 TV Flexi dva další programové balíčky, které si už vybíráte podle své chuti. Na výběr máte celkem 11 variant, neboli balíčků. Ty jsou rozdělené podle žánru na filmové, dokumenty, přírodu, děti, sport, seriály, životní styl či programy pro dospělé. Pokud po čase zjistíte, že by vám například místo seriálů více vyhovovaly filmy, žádný problém. Každých 30 dnů můžete balíčky bezplatně měnit. Pokud chcete, můžete si za zvýhodněných podmínek přidat jakýkoliv další balíček. Je to jednoduché, čím více balíčků využíváte, tím více ušetříte. A to není vše! O2 TV navíc nabízí i další velmi užitečné funkce.

Nahrávejte si vše, co máte rádi

Novinkou je bezplatné nahrávání pořadů. K nahrávání nepotřebujete žádné speciální zařízení. Nahrávání si můžete nastavit nejen ze své O2 TV, ale i z internetu nebo mobilu.

Jde to i bez videopůjčovny

Se službou Videotéka se z pohodlí domova stiskem jednoho tlačítka na dálkovém ovladači dostanete přímo k nejžhavějším filmovým trhákům. Katalog obsahuje nepřeberné množství nejen současných, ale i starších filmových titulů. Objednané filmy máte k dispozici po dobu 24 hodin s neomezeným počtem zhlédnutí.

Sledujte oblíbené české seriály, až budete mít čas

TV Archiv je služba, která za vás nahrává vybrané české pořady. Zmeškané pořady můžete sledovat, když máte zrovna čas, kolikrát chcete. Uchováváme je po dobu 7 dní.

Ušetřete za tištěné TV programy

Dalším užitečným pomocníkem je TV Průvodce, který vám umožní podle zadaných kriterií přímo na vaší televizi vyhledat programy jednotlivých televizních a rozhlasových kanálů. Zároveň zobrazí i detailní informace o pořadech.

Více informací o nabídce programů, filmů a službě O2 TV najdete na www.o2-tv.cz.

Výběr článků

Načítám