Hlavní obsah

Přepere za vás problémy s praním

Nová pračka i-Dos od Siemens. Nejinteligentnější stvoření ve vašem strojovém parku.

Článek

Svěřte své prádlo do rukou nejinteligentnějším technologiím. Zapomeňte na problémy s určením správného množství pracího prostředku. Pračka i-Dos ho úspěšně nadávkuje za vás. Co pro to musíte udělat vy? Nic. Vůbec nic.

Určit správné množství detergentu je těžší, než by se mohlo zdát.  Výsledek praní ovlivňuje celá řada faktorů, jako jsou tvrdost vody, stupeň znečištění, typ textilie nebo objem prádla. Potřebujete opravdu revoluční technologii, aby tohle všechno dokázala zohlednit. Pračka i-Dos ji má. Díky systému automatického dávkování vypočítá optimální množství pracího prostředku pro každou dávku prádla a s přesností na mililitr ho také efektivně nadávkuje. Dokonale vyprané prádlo a ta nejlepší péče o vaše oblečení jsou zaručeny.

S pračkou i-Dos navíc automaticky získáváte řadu dalších předností. Od ultratichého, antivibračního těla po unikátní buben varioSoft až na 8 kg prádla. Fantastická je i úspora. Aktivujte funkci ecoPerfect a ušetříte až 30 % energie. Na www.zrozeniprouspech.cz se dozvíte víc.

Výběr článků

Načítám