Hlavní obsah

Pozitivní účinky BIOPTRONU v těhotenství a po porodu

Novinky, ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto období je nutné jakoukoli léčbu volit velmi citlivě, s ohledem na co nejnižší zatížení organismu matky i dítěte. Světelná terapie BIOPTRON představuje velmi cenného pomocníka během celého těhotenství i po porodu.

Článek

Těhotné ženy v důsledku rychlé změny hmotnosti často trápí strie, které se objevují zejména na břiše, stehnech, hýždích a prsou. Při prevenci stačí svítit na exponovaná místa od 3. měsíce těhotenství dvakrát týdně, od 6. měsíce se doporučuje každodenní aplikace. Po porodu se provádí terapie v cyklech.

Bioptronové světlo pomáhá od bolesti zad, významně urychluje také hojení pooperačních jizev po nástřihu hráze či po císařském řezu. Urychluje také hojení prasklinek, které mohou vznikat při kojení na prsních bradavkách. Ty jsou nejen bolestivé, ale zároveň představují vstupní bránu pro infekce. Bioptronová lampa je vhodná i pro děti. Úspěšně se používá ve zdravotnických zařízeních, kde urychluje léčbu a hojení celé řady kožních problémů.

Více informací o světelné terapii BIOPTRON® na www.bioptron.cz. Kontaktovat nás můžete na tel: 311 331 888.

Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o lampu BIOPTRON Pro 1, automobil Hyundai i30cw a další Zepter ceny za 1 milion! Více na www.zepterhra.cz.

Výběr článků

Načítám