Hlavní obsah

Gus Hansen v České republice – Zahrajte si s ním naživo

Novinky, Pocket Kings Ltd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Splňte si svůj sen a zahrajte si s profesionály o více než 100 000 euro.

Článek

Pokud jste dobrý online hráč Texas Holdem, pravděpodobně se setkáváte s mnoha protihráči, z nichž někteří budou o něco horší než vy, někteří možná o něco lepší. Někdy se však může stát, že budete čelit mnohem těžším soupeřům, než jste zvyklí. Možná proto, že jste se rozhodli posunout si vlastní limity, nebo protože jediný stůl, kam si můžete přisednout, je náhodou obsazený samými profesionály, které znáte. A v tu chvíli před vámi stojí nová výzva. Máte dost odvahy? Postavte se profesionálním hráčům na turnaji Face the Pro na FullTiltPoker.net.

Každý má svůj sen. Někdo by si přál Lamborghini, jiný dovolenou na Havaji. Takové hmotné sny je samozřejmě možné splnit. Ale co když sníte o výjimečném setkání, o nových zkušenostech a zdolávání překážek; jste na splnění takových snů připraveni? FullTiltPoker.net vám právě teď umožní postavit se nejlepším hráčům na světě.

První pokerový turnaj ve střední a východní Evropě, Face the Pro, nyní přichází i do České republiky! FullTiltPoker.net, nejlepší škola pokeru na světě a nejlepší webové stránky věnované pokeru tak přinášejí všem milovníkům pokeru jedinečnou příležitost stát se Mistrem pokeru střední a východní Evropy.

Turnaj Face the Pro se hraje zcela zdarma na adrese www.facethepro.net/cz a na jeho konci se několik nejúspěšnějších účastníků postaví proti výběru nejlepších profesionálních hráčů světa. Po odehrání freeroll kvalifikačních turnajů online čeká na vítěze České republiky živý finálový turnaj v Budapešti před zářícími reflektory a televizními kamerami. A právě zde dojde k napjatě očekávanému střetnutí s profesionály FullTiltPoker.net. Vítězové celostátních freeroll turnajů si zahrají proti nejlepším hráčům střední a východní Evropy a nejlepší z nejlepších se nakonec utká se samotnou „Dánskou dogou“  – Gusem Hansenem o hlavní výhru více než 100 000 euro.

Díky prvnímu pokerovému turnaji ve střední a východní Evropě, Face the Pro, bude v Budapešti hrát naživo několik pokerových legend a všichni nejlepší hráči pokeru z České republiky mají šanci si proti nim otestovat své dovednosti.

Poker je hra mysli, intuice a silné vůle. FullTiltPoker.net je galerií nejnadanějších světových mistrů, kteří se s vámi chtějí podělit o své umění. Pouze hráči na FullTiltPoker.net můžou získat rady od takových šampionů, jako jsou Gus Hansen, Erik Seidel, Phil Gordon, Chris "Jesus" Ferguson a Phil Ivey.

“Poker je hra dovedností, proto hráči, které lidé vídávají u finálových stolů, zůstávají většinou stejní. Devět nejlepších hráčů světa vytvořilo FullTiltPoker.net, aby umožnili lidem trénovat a učit se od Profesionálů“ říká Gus Hansen. „Chtěli jsme představit akci Face the Pro v České republiky protože si myslíme, že je to skvělá příležitost ukázat lidem, že poker závisí na schopnostech a dovednostech, a naším cílem na FullTiltPoker.net je tyto dovednosti trénovat. Turnaj je také velice dobrou příležitostí ke vstupu do pokerové Síně slávy jako Mistr pokeru střední a východní Evropy.”

Turnaj se koná v každé větší zemi nebo regionu ve střední a východní Evropě včetně: Maďarska, Polska, Rumunska, České republiky, Slovenska, Bulharska, Chorvatska, Slovinska a Jadranu (Srbsko, Černá Hora, Bosna a Hercegovina, Makedonie a Kosovo). Celkem osm lidí z výše uvedených zemí bude mít možnost zúčastnit se Superfinále v Budapešti, kde se vítěz utká se samotným Gusem Hansenem ve hře heads-up o peněžní výhru ve výši 100 000 euro - živě a v celostátním vysílání. Finálová hra i ostatní shows budou natáčeny a vysílány na stanici Nova TV.

Výběr článků

Načítám