Hlavní obsah

Stavební spoření je nezastupitelným pilířem pro financování bydlení

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavební spoření je jedním z nejvýhodnějších a nejbezpečnějších finančních produktů. Umožňuje výhodné zhodnocení úspor a je i optimální cestou k financování bydlení. Hodí se pro každého a v každém věku.

Článek

Peněžní vklady stavebních spořitelen jsou regulovány státem. Stavební spořitelny investují do pevně úročených cenných papírů a nepřistupují na žádná měnová rizika. Pro klienty Českomoravské stavební spořitelny je podstatné, že základem bezpečnosti jejich úspor je pevné finanční zázemí největší a nejvyhledávanější spořitelny v ČR. Samozřejmostí je i stoprocentní pojištění vkladů až do částky odpovídající 50 tisícům eur (od roku 2011 to bude 100 tisíc eur).

Stavební spoření poskytuje atraktivní výnos. Roční sazba úroku z vkladů je pevná, neměnná a činí až 2 % p.a. To znamená, že běžným bankovním spořicím produktům se stavební spoření více než vyrovná již základním úročením vkladů. I po srovnání státní podpory na 2000 korun ročně a při standardním zdanění výnosů nabídne atraktivní roční zhodnocení.

Kompletní informace o nabídce Českomoravské stavební spořitelny poskytuje internetová adresa www.cmss.cz. Tam také snadno a rychle najdete spojení na Vašeho nejbližšího finančního poradce ČMSS.

Výběr článků

Načítám