Hlavní obsah

Hvězdy na molu!

Novinky, Halens,s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na předváděcím molu zazářily v módě Halens nejen profesionální modelky a modelové, ale také známé osobnosti – herečky Anna Polívková, Michaela Maurerová a Andrea Kerestéšová, zpěvačka Dasha nebo moderátorky Štěpánka Duchková a Klára Doležalová, která večerní akci zároveň uvedla.

Článek

Co bylo na módní přehlídce k vidění?

Podzimní kolekce Halens v sobě střídá několik stylů.

Styl „City“ vychází z módy seriálu Sex ve městě. „Bohémská“ řada se inspiruje retro hippie lookem Woodstocku 70. let minulého století. Oba styly jsou postavené na zcela současných odstínech, temných, se záblesky fialové, tyrkysové a bílé - nechybí ani metalické efekty. In jsou také společenské korzetové živůtky.

Luxusnější modely přinášejí stránky katalogu v „Saint Tropez“ vzhledu. Mosazné knoflíky a vojenský styl a další efektní novinky na první pohled upoutají. Nesmíme zapomenout ani na „Smart Looks“ – kolekci, vyhovující svými střihy i střídmou barevností ženám bez rozdílu věku.

Velmi příjemná je ucelenost současné nabídky Halens, a to nejen v doplňcích (páscích, bižuterii i obuvi), ale i v sortimentu spodního a nočního prádla pro muže a ženy.

Módní trendy reflektují současný trend siluety: se zvýrazněnými rameny a zužující se směrem dolů. Podzimní móda je plná poutavých kontrastů – strohé detaily se střídají s něžným žerzejem či šifonem, nadčasová černá ostře kontrastuje s jemnými pudrovými odstíny růžové a šedé.

Inspirujte se podzimními trendy na www.halens.cz.

Výběr článků

Načítám