Hlavní obsah

Žehlička, která myslí za vás, když vám to nepálí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bosch představuje řadu žehliček s bezpečnostní funkcí „secure“. Tyto žehličky myslí opravdu na všechno. Žehlení s nimi je nejen praktické, ale především velmi příjemné. Není divu, že se stávají velmi oblíbenými - a to nejen u žen.

Článek

Jistě znáte ten pocit, když vás na ulici začne pronásledovat nutkavá myšlenka: nezapomněla jsem vypnout žehličku? S tím je teď jednou provždy konec. Žehličky Bosch mají totiž šikovnou funkci „secure“.  Právě díky této funkci můžou myslet za vás a především myslet na to, abyste nevyhořeli. Vypnou se totiž samy. Stačí, když zůstanou 30 vteřin ve vodorovné poloze bez pohybu nebo v poloze na boku.

Stejně tak se vypnou po 8 minutách nečinnosti v poloze kolmé.

Díky tomu se už nebudete muset vracet z ulice a zbytečně kontrolovat, zda jste žehličku opravdu vypnuly. To ale není vše, čím si vás žehličky Bosch získají.

Žehlení je jemná práce a právě proto nové žehličky Bosch přinášejí jemnost v každém dotyku. Vaše ruce jistě ocení soft-touch materiál na držadle, který už je standardem u žehliček Bosch. Jemné není jen držadlo, ale i samotná žehlicí plocha Palladium-glissée. Je vyrobena z kvalitního nerezového materiálu a potažená vrstvou keramiky, což zaručuje skvělé žehlicí vlastnosti. Žehlení s žehličkami Bosch je zkrátka radost a to nejen pro ženy. Je určitě nejvyšší čas, aby si technologické jemnůstky užili také muži. Jistě je dokáží náležitě ocenit.

Výběr článků

Načítám