Hlavní obsah

Tým Morava zachrání lidské životy

Novinky, DIRECT FILM s.r.o.

Povodně sahají na lidské životy a majetek až příliš často. Hrají si s lidskými osudy jako by to byly jen karty. Padni komu padni. Naštěstí už řešení proti nezvladatelné vodní hrozbě existuje. Přichází Team Morava.

Článek

Řešením je profesionální systém pomoci Team Morava s armádou organizovaných dobrovolníků s komplexním výcvikem, odborným školením, výstrojí a se speciálními dovednostmi. Dobrovolníci budou připraveni pro rychlý zásah - ve správný okamžik, na správném místě. Nestane se, aby lidé, kteří chtějí pomoci, byli odmítnuti. Dobrovolník zapojený do systému bude vycvičen pro pomoc v terénu, fyzickou likvidaci škod, zvládne poskytnutí první pomoci včetně psychické nebo sociální. Je jeden z mnoha dobrovolníků projektu Team Morava. Kontaktní místa budou po celé jižní Moravě. Při hrozbě povodně bude mobilizovaný systém okamžitě připraven. Díky technologiím budou „specialisté“ připraveni do několika hodin vyrazit.

Boj se všude přítomnou lhostejností můžete vyhrát i vy. Buďte součástí lidského řetězu, který díky dotacím z Evropské unie a organizované pomoci bude připraven zasáhnout. Jestli vám tluče při čtení řádků srdce, jste to právě vy! Jednejte a přihlaste se. Více najdete na www.teammorava.cz.

Výběr článků

Načítám