Hlavní obsah

Moderní povrchy dveří korunují vzhled interiéru

Novinky, SOLODOOR a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vstupní bránu do každého interiéru představují dveře, jejichž design podtrhuje celkový dojem z místnosti. Díky moderním strukturovaným či vysoce lesklým povrchům se „obyčejné“ dveře stávají skutečně unikátním a nepostradatelným architektonickým prvkem bytu či domu.

Článek

Téměř zrcadlový lesk, který je snem každé hospodyňky, „umí“ moderní povrchová úprava dveří Grenagloss. Grenagloss vzniká aplikací speciální akrylátové fólie na dřevovláknitou desku MDF, která plně nahrazuje masivní dřevo. Výsledkem je odolný povrch s tak vysokým leskem, že se podobá sklu. K dalším přednostem patří snadná údržba a barevná stálost. Proto je Grenagloss mimořádně vhodný například do kuchyně či koupelny. Společnost Solodoor tuto atraktivní úpravu nabízí u své exkluzivní modelové řady dveří Brillant, a to v barevných variantách bílá, vanilka, červená, čokoláda a černá. Luxusní vzhled zvýrazňuje ohraničení povrchu hliníkovými lištami.

Odolnost s přírodním vzhledem dřeva spojují trojrozměrné strukturované povrchy dveří. V Česku tento světový trend razí společnost Solodoor, která představila povrch SOLO 3D. SOLO 3D ve variantách eben, bambus, cremeline se poprvé objevuje u nové modelové řady Gabreta, která navíc vyniká moderní jemnou linií úzkých prosklených pruhů. Druhou volbou povrchové úpravy je použití fólie s devíti možnostmi dezénu (například rumunská třešeň, ořech, dub či olše). Řada Gabreta je nabízena v osmi variantách s jedním či dvěma prosklenými pruhy. Prosklení je rámováno lištou v barvě dveří nebo atraktivní hliníkovou lištou.

Podrobnosti o řadách Brillant a Gabreta, o možnostech kombinace povrchové úpravy a barevného designu dveří najdete na www.solodoor.cz.

Výběr článků

Načítám