Hlavní obsah

Na české burze RM-SYSTÉM může investovat každý. Jak začít?

Novinky, Burza RM-SYSTÉM

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více investorů samostatně obchoduje na burze RM-SYSTÉM. Využívají přátelského přístupu k investorům a široké nabídky českých i zahraničních akcií, které mohou snadno nakupovat a prodávat prostřednictvím internetu, telefonicky nebo na pobočkách.

Článek

Obchodování na burze již dávno není určeno několika vyvoleným jednotlivcům. Dnes si přístup na trh může zřídit prakticky každý během několik minut. V ČR se na menší a střední investory zaměřuje burza RM-SYSTÉM, která nabízí široký výběr českých i zahraničních akcií, on-line vypořádání, delší dobu obchodování a výrazně výhodnější poplatky. Stačí si vybrat licencovaného obchodníka, který Vám přístup na burzu zprostředkuje.

Tím největším je v současné době Fio banka, která Vám přes internetovou aplikaci e-Broker umožní nejen jednoduchý nákup a prodej akcií a dluhopisů, ale i možnost využít širokou nabídku inteligentních pokynů, které vám pomohou ihned reagovat na situaci na trhu.

A které akcie si vedou na české burze nejlépe? Prvenství v ročním zhodnocení v elitním segmentu EasyClick drží Unipetrol, který do 22.8. posílil o 73 %. Velmi dobře se dařilo i NWR, které za rok vzrostlo o 53 %.

Výběr článků

Načítám