Hlavní obsah

Bankovní poplatky vás mohou vyjít draho. Dobře počítat se vyplatí

Novinky, Fio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zase ty poplatky, říká si leckdo při pohledu na bankovní výpis. Přitom stačí málo a můžete ušetřit. Kolik? To vám poví kalkulačka poplatků. Vyberete nejčastěji využívané služby a zjistíte, za co platíte zbytečně.

Článek

Platíte za vedení svého běžného účtu, internetbanking nebo platební kartu? Strhávají se vám peníze za každou provedenou nebo dokonce i přijatou platbu, trvalý příkaz nebo SIPO? Možná je na čase říci dost a neplatit za běžné služby, které jinde můžete získat zadarmo - a bez jakýchkoliv omezení.

Nepřehledné, dlouhé sazebníky, ve kterých je téměř nemožné se orientovat, jsou pro většinu lidí noční můrou. Připravili jsme proto pro vás kalkulačku poplatků, ve které vyplníte frekvenci nejčastěji využívaných služeb - a v několika sekundách víte vše, co potřebujete.

3 kroky k životu bez bankovních poplatků:

  • Spočítáte si, kolik ušetříte s běžným účtem zdarma.
  • Najdete si nejbližší pobočku a vezmete s sebou občanský průkaz.
  • V průběhu 10 minut získáte přístup k novému účtu, který nic nestojí a umožní vám posílat a přijímat peníze po ČR a Slovensku neomezeně bez poplatků.

Výběr článků

Načítám