Hlavní obsah

Nechte se rozmazlovat – soutěž o svůdné dárky pro ženy

Komerční článekASTRATEX s.r.o.

Pomozte vybrat slogan pro Astratex.cz a vyhrajte spodní prádlo, šperky, parfém nebo povlečení – vše dle vlastního výběru, epilátor a knihy o kráse a zdravém životním stylu!

Článek

Velká letní soutěž o balík krásných cen

Astratex.cz ve spolupráci se svými partnery připravil lákavou letní soutěž plnou krásy pro všechny ženy.  Udělejte si radost v letní soutěži a vyhrajte balík plný krásných dárků. Výherkyně získá spodní prádlo dle vlastního výběru, krásný šperk z dílny Olivera Webera, luxusní povlečení, svůj oblíbený parfém, epilátor a sadu knížek o kráse a zdravém životním stylu. Prostě balíček dárků, které potěší každou ženu. Nemusíte čekat na Ježíška, udělejte si radost hned. Soutěž je opravdu jednoduchá.  Žádné složité otázky. Stačí odpovědět na jedinou anketní otázku.  Vstupte do soutěže.

Letní slevy

Na Astratex.cz samozřejmě najdete kromě skvělé soutěže velkou řadu akcí a mimořádných slev na spodní prádlo, trvající po celé léto. Astratex.cz je předním prodejcem spodního prádla. Obsloužil více než 300 000 spokojených zákazníků a díky své dlouhé tradici má výborné vztahy s dodavateli. Díky tomu si může dovolit, dělat ženám radost mimořádnými slevami na značkové spodní prádlo. Vy si tak můžete vybrat překrásné spodní prádlo za báječné ceny.  Stačí se pravidelně dívat na slevy týdne nebo navštěvovat cenovou skluzavku. Krásné modely spodní prádla najdete i mezi podprsenkami nebo luxusními košilkami.

Výprodej plavek 2010

Právě probíhá výprodej plavek pro léto 2010. Pořiďte si sexy plavky známých značek jako je Etna, Triola, Rise, Cornette a Sesto Senso.  S letní slevou zakoupíte nejen dámské plavky, ale také pánské plavky a plavky pro Vaše děti.

Proč Astratex.cz?

Bezpečný nákup, nadstandardní zákaznický servis, výborné ceny a rychlé dodání jsou jen některé důvody, proč je Astratex.cz oblíbeným internetovým obchodem se spodním prádlem. Přesvědčte se o jeho výhodách na vlastní kůži a přidejte se k více než 300 000 spokojených zákazníků i Vy.

Výběr článků

Načítám