Hlavní obsah

Nový doplněk k povinnému ručení ušetří tisíce

Komerční článekDIRECT Pojišťovna, a.s.

Máte výhodné povinné ručení a stačí jedna nehoda a rázem platíte o stovky až tisíce korun více. Tomuto zdražení lze ale nyní předejít.

Článek

Proč ke zdražení vůbec dojde? Řidič je totiž pojišťovnou za nehodu penalizován výrazným snížením bonusů – slevy na pojistném. To se nestane pouze v případě, kdy má řidič sjednánu ochranu bonusu. U DIRECT Pojišťovny ji nyní získáte zdarma na www.direct.cz!

Ochrana bonusu v případě nehody zabrání snížení nebo odebrání bonusů a v důsledku toho zdražení pojištění. Chyba na silnici je přitom otázkou okamžiku a nikdo si nemůže být jist, že se mu nehoda nestane. Proč proto riskovat a doplatit na svou chybu víc, než je nutné?

Velkou výhodou ochrany bonusu u DIRECT Pojišťovny je, že je nyní poskytována zcela zdarma. Řidič je tak chráněn a nemusí platit ani korunu navíc. Pro spočítání nezávazné kalkulace ceny pojištění s ochranou bonusu zdarma navštivte www.direct.cz nebo volejte 221 221 221.

Ochranu bonusu získáte i při přechodu k DIRECTu od jiné pojišťovny. Budou vám uznány všechny již nasbírané bonusy a ještě vám je za odměnu zvýšíme o dalších 10 %.

Přečtěte si více o výhodách ochrany bonusu na www.direct.cz nebo volejte 221 221 221 pro spočítání nezávazné kalkulace ceny pojištění s ochranou bonusu zdarma. Pozor, akce platí pouze do 31. 8. 2010!

Výběr článků

Načítám