Hlavní obsah

Když si moderní technologie hrají s klasikou

Komerční článekSamsung Zrt., česká organizační složka

Samsung je světovým lídrem v oblasti technologií. Jeho portfolio zahrnuje IT řešení pro velké společnosti, širokou škálu inteligentních domácích spotřebičů i chytré mobilní telefony. Umění hrát (si) ukáže naživo na festivalu v Českém Krumlově.

Článek

V Českém Krumlově se Samsung představí ve dvou rolích – jako hlavní partner světoznámého hudebního festivalu, jehož hvězdou je letos José Curra a kde kromě klasiky zazní muzikál, jazz, world music, rock i folk, a zároveň se i aktivně zapojí do festivalového dění. Návštěvníci mají unikátní příležitost vidět a slyšet spotřebiče Samsung – notebooky, tiskárny, fotoaparáty, pračky, vysavače a další produkty – v roli hudebních interp r etů. Klasické skladby pro orchestr spotřebičů zaranžoval zvukový mág Jan P. Muchow.

Informační technologie Samsung patří k nejvyspělejším na světě, pravidelně je oceňují odborné časopisy v ČR i ve světě. Místním zákazníkům Samsung Electronics Czech and Slovak , s. r. o ., nabízí kromě špičkových televizorů a mobi lů i top monitory, tiskárny a optické i pevné disky patřící k nejtišším svého druhu. Festival v Českém Krumlově je ale o zvucích a hudbě, tak si ho nenechte ujít. Vstup na koncerty Samsung Orchestra je volný. Pro více informací navštivte www.samsung.cz/festival.

Výběr článků

Načítám