Hlavní obsah

Cestovní pojištění – součást povinné výbavy na dovolenou

Komerční článek

Znáte to - celý rok netrpělivě čekáte na vytoužené polehávání na pláži, lezení po horách nebo noční život. Nezapomínáte ale na rizika?

Článek

Kdekoli na světě plánujete oddechovat, nenechte si zkazit chvíle odpočinku a sjednejte před odjezdem sobě i svým blízkým cestovní pojištění. Díky němu se v zahraničí nemusíte obávat drahých úhrad za léčbu úrazů nebo nemocí. Evropský průkaz nestačí.

Pokud máte EPZP, platíte stejnou spoluúčast za ošetření nebo léky jako místní občané. Navíc platí pouze ve veřejných zdravotnických zařízeních. A už vůbec vám nepomůže mimo EU, tedy ani v Chorvatsku nebo Turecku. Také na Slovensku nabízí jen omezené podmínky úhrady zdravotní péče.

Proč komerční pojištění?

Slovenská pojišťovna Union s nejdelší působností na slovenském trhu nabízí českým turistům výhodné cestovní pojištění už od 9 Kč na den. Spoluúčast na péči v soukromém nebo státním zařízení (léky, ošetření, hospitalizace) hradí Union, rovněž i náklady na převoz do nemocnice nebo do vlasti. V nouzi oceníte asistenční služby a také úrazové pojištění, pojištění zavazadel, zásah Horských záchranářů v SR, nebo odpovědnost za škodu způsobenou třetí osobě i za hranicemi Evropy.

Jak se pojistit na cestu?

Cestovní pojištění Union můžete zřídit z pohodlí domova na stránce www.unionpojistovna.cz. Nabízí samé výhody: rychlost, jednoduchost a dostupnost. Pojištění můžete uzavřít i ve vybraných CK.

Výběr článků

Načítám