Hlavní obsah

Průzračná voda v bazénu? Touží po ní asi každý

Novinky, Interglobal EURO, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S firmou Bayrol a jejími unikátními prostředky to není problém. Firma Bayrol se začala věnovat péči o vodu již v 60. letech minulého století a řídí se 5 kroky v péči o vodu – regulace Ph, dezinfekce vody chlorem nebo aktivním kyslíkem, prevence růstu řas, vločkování a posledním krokem je péče o filtr.

Článek

Regulace pH je opravdu důležitá.

Ideální hodnota pH v bazénu se pohybuje  mezi 7,0 – 7,4 a měla by se kontrolovat alespoň jednou týdně. Udržování správné hodnoty pH zabraňuje nadměrné spotřebě dezinfekčních prostředků, neboť jejich účinnost při vysokých hodnotách citelně klesá! V ČR je velmi tvrdá voda, proto je vhodné použít přípravek Calcinex, který zamezuje usazování vápníku, kovů a dalších látek v bazénu, výměníku a filtru.

Dezinfekce vody chlórem nebo aktivním kyslíkem

Pro dezinfekce vody chlórem Bayrol doporučuje přípravek VariTab jedinečný výrobek, který se rozpouští ve dvou samostatných fázích a poskytuje několik funkcí: rychlou a dlouhodobou dezinfekci, dlouhodobé vločkování nečistot, dezinfekci filtru  a stabilizátor tvrdosti. Dalším produktem je Complete – přípravek se sníženým obsahem chloru o 40% obsahuje jak dezinfekci tak prostředek proti řasám i k projasnění vody. Pro malé bazénky 5 m3 – 10m3 nabízíme Měsíční set chlor, zajistí hygienickou čistotu po dobu 4 týdnů.

Pro děti, pro alergiky a pro lidi, kteří se nechtějí koupat v chloru  je ideální aktivní kyslík citlivý k vaší pokožce i očím. Bayrol doporučuje  přípravek Soft a Easy  jeho aktivní složky zaručují spolehlivou dezinfekci, obranu před růstem řas a čistou vodu. Dále pak DuoTab  obsahující 3 různé složky:dezinfekci, prevenci růstu řas a projasnění vody. Pro malé bazénky opět nabízíme Měsíční Set – Aktivní kyslík

Prevence růstu řas a vločkování.

Proti všem druhům řas vám pomůže přípravek Desalgin a jeko skvělý vločkovač nabízíme  Superflock Plus nově obsahuje látku Lanthan, která odstraňuje z vody fosfáty, které jsou potravou pro řasy.

Péče o filtr.

Filtry bazénů představují ideální prostředí pro růst bakterií proto Bayrol doporučuje FilterShock Tab –dezinfikuje a čistí pískové filtry.a další novinkou je AFM – filtrační médium z recyklovaného zeleného skla vám zaručí křišťálovou vodu.

Bayrol opravdu funguje! Více informací naleznete na www.bayrol.cz

Výběr článků

Načítám