Hlavní obsah

Jak ušetřit a zároveň i chránit životní prostředí

Novinky, ŽDB GROUP a.s. závod topenářské techniky VIADRUS

Space Energy. Tak se jmenují nové solární systémy českého výrobce litinových kotlů, radiátorů a tepelné techniky Viadrus. Vyznačují se špičkovou kvalitou a úsporností a jsou zařazeny do dotačního programu Zelená úsporám.

Článek

Solární sestavy Space Energy z Viadrusu jsou určeny pro moderní, ekologický a úsporný ohřev teplé užitkové vody s řadou technických předností a výhod. Snadno se instalují na jakýkoliv typ střechy. Minimalizují provozní náklady na energie a vyznačují se komfortní obsluhou. Teplá voda se po ohřátí uchovává v tepelně izolovaném dvojspirálovém zásobníku o objemu 200 nebo 300 litrů. Kromě teplé vody můžete využít sluneční energii i pro vytápění domu nebo bazénu. Na klíčové komponenty sestavy získáte navíc prodlouženou záruku až 10 let.

Sestavy Space Energy jsou tak nejen zárukou dlouhé životnosti, ale hlavně úspory vašich nákladů na ohřev teplé vody až o 70 %. Energii získáváte téměř zdarma a navíc bez zátěže životního prostředí. Celou investici ještě zvýhodní dotační program Zelená úsporám, z kterého můžete čerpat dotace. Více informací naleznete na www.viadrus.cz .

Slunce je zadarmo. Solární systémy snižují účty za elektrickou energii.

Výběr článků

Načítám