Hlavní obsah

Novinka ZipBin – Svět sbalený v kufříku. Jen tento týden s 30% slevou!

Novinky, SmartLife s.r.o.

Nevíte co darovat za vysvědčení? Chcete něco praktického i na cesty, ale víte, že největší radost udělá klasická hračka. Zkuste ZipBin - originální dárek, který vaše dítě nadchne a vám zajistí maximální klid a pohodlí!

Článek

Léto nám už klepe na dveře a s tím se blíží i doba dovolených, dětských táborů, výletů za babičkou či kamarády a dalšího cestování.  Jak všichni víme, cestovat nebudeme jenom my a naše děti, ale také všechny nejoblíbenější hračky našich dětí a právě ZipBin je ideálním společníkem, který zajistí maximální spokojenost dětí a naše pohodlí.

ZipBin je nápaditá a především prakticky řešená hračka pro děti od tří let, která označuje systém propracovaných kufříků, baťůžků a boxů, které se jedním tahem zipu promění v autodráhu, koňskou stáj nebo třeba domeček pro panenky. Jednotlivé hrací podložky mají rozměry od 46×41 cm až po 100×90 cm, jsou omyvatelné a zdravotně nezávadné. Jednoduše se skládají a rozkládají, takže během chvilky se pomocí patentovaného systému zipů stane ze závodní dráhy opět pěkný baťůžek ve tvaru auta nebo elegantní box ze zámku pro princezny. Nabídka je opravdu pestrá. Vašeho chlapečka nadchne LETIŠTĚ nebo VLÁČKODRÁHA, holčičky si zamilují VILU, ZÁMEK nebo třeba AKVÁRIUM.

Každý ZipBin navíc obsahuje tematickou hračku jako dárek – zvířátka, postavičky nebo autíčka. Hračky jsou tak nejen hned uklizené, ale hlavně vždy připravené ke hraní. Ať jdete s Vaším dítětem kamkoliv, na výlet do přírody nebo navštívit kamaráda, může mít své hračky neustále u sebe a užívat si legraci!

Výběr článků

Načítám