Hlavní obsah

Škodovky vládnou prodejům ojetin

Novinky, Autocentrum Esa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škodovky jsou v České republice fenomén a Češi na ně nedají dopustit. Nakupují jak nové tak i ojeté vozy této značky a při nákupu požadují stejné výhody jako při koupi vozu nového. Ať již se jedná o možnost financování nebo šíři poskytovaných záruk.

Článek

České kotlině vládne značka Škoda. Je to logické. K domácí značce měli Češi vždy pozitivní vztah. Ono jim vlastně v době před rokem 1989 ani nic jiného nezbývalo. Byla to v té době jediná relativně dostupná značka na českém trhu. I když v době nástupu modelu Favorit vznikaly pořadníky a model Favorit se i přes svoji spornou kvalitu stal vděčnou spekulativní komoditou, Češi na domácí značku nezanevřeli.

Po českých silnicích tak dnes jezdí cca 2 milióny automobilů značky Škoda. Automobilka každoročně obsazuje první pozici v prodejnosti na českém trhu, což se pochopitelně odráží i v nabídce ojetých automobilů, kde opět značka Škoda dominuje.

Kde ale dobře koupit ojetou škodovku? Aby nebyla havarovaná, aby měla jasný původ i správný stav ujetých kilometrů. „Vždy se vyplatí vybírat u kvalitního a prověřeného obchodníka. Obchodníka, který díky svojí stabilitě a mnohaletým zkušenostem dokáže nabídnout kvalitní služby a garance“, říká Pavel Foltýn, PR Manager Auto ESA. A právě Auto ESA, druhý největší autobazar v České republice, otevřela 1.6. 2010 největší specializovaný autobazar na vozy Škoda - SKODOVKY.CZ. Na ploše cca 8000 m2 jsou vystaveny vozy Škoda všech modelových řad od Felicie až po Superb, včetně většiny vyráběných motorizací. Denně je možno vybírat z nabídky až 400 prověřených vozů, na které je poskytována 100% garance původu. Pod jednou „střechou“ tak svůj vysněný vůz Škoda může dneska najít úplně každý. Ať už jde o auto pro začínajícího řidiče, rodinný automobil nebo manažerskou limuzínu. Pro zaručení kvality a spolehlivosti nabízených vozů jsou všechny prodávané vozy již při výkupu podrobeny náročné, mnohastupňové kontrole jak technického stavu a původu vozu, tak i stavu ujetých kilometrů.

Navíc v době zahájení prodeje nabízí autobazar SKODOVKY.CZ zaváděcí ceny včetně možnosti financování vozu s 0% navýšením. Samozřejmostí je kompletní nabídka finančních služeb, stejně tak jako nabídka příslušenství i prodejní a poprodejní servis. Odborně vyškolený personál má dlouholeté zkušenosti s prodejem i servisem značky Škoda, a tak zákazník nemůže udělat lépe, než navštívit prodejní plochu na Černém Mostě, kde o něj bude vždy dobře postaráno. Ostatně, přesvědčit se může každý sám. Denně, včetně sobot a nedělí a svátků, od 9,00 do 22,00 hod., jsou zaměstnanci autobazaru SKODOVKY.CZ připraveni splnit rozmanitá přání svých zákazníků. A to nejen co se týká automobilů.

S autobazarem SKODOVKY.CZ může nyní zákazník vyrazit i na dovolenou svých snů. Při nákupu vozu prostřednictvím finanční služby totiž nyní může získat mimo jiné neomezený počet ubytování pro dvě osoby v až pětihvězdičkových hotelech v Evropě. Více informací o všech nabídkách a výhodách získáte na bezplatné lince 800 555 555 nebo přímo na www.skodovky.cz.

Výběr článků

Načítám