Hlavní obsah

Elektronický bidet - luxusní a praktický doplněk vaší toalety

Novinky, ORTOSERVIS s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klasický bidet asi není potřeba představovat a jeho přednosti obhajovat. Kdo z nás však tuto keramickou mísu vedle toalety denně používá? Hygiena intimních partií je však velmi důležitá! Řešením jsou přídavná bidetová sedátka.

Článek

Keramické bidetové mísy nejsou často v moderních koupelnách instalovány zejména z prostorových důvodů. Tam, kde instalovány jsou, pak mají spíše funkci poličky na noviny.  Není se čemu divit. Přesedat z toalety s kalhotami „na půl žerdi“, kdesi za zády regulovat přijatelnou teplotu vody a následně použít ten správný ručník k osušení, je přinejmenším komplikované. Veškeré nevýhody keramických bidetových mís však řeší instalace přídavného bidetového sedátka.

Modelů elektronických bidetových sedátek je mnoho. Mezi jejich základní funkce patří omývání po stolici, omývání pro dámskou hygienu a funkce sušení. Při omývání je možno nastavit polohu trysky, tlak a teplotu omývací vody i různé režimy mytí. Důležité však je, že stačí jen jedno stisknutí tlačítka ovládacího panelu nebo dálkového ovladače, a funkce je okamžitě spuštěna.

Přídavné elektronické bidety dále nabízí možnost masáže intimních partií proudem vody a sušení teplým fénem. Ty nejmodernější modely jsou pak vybaveny například uhlíkovým filtrem pachů. Sedák Vaší toalety na Vás také vždy čeká příjemně předehřátý.

Bidetová sedátka lze velmi snadno instalovat na stávající keramickou WC mísu. Nepotřebují tedy žádný prostor navíc a jsou často jediným řešením v malých koupelnách například v panelových bytech. Toto řešení je však navíc velmi estetické. Bidety mají moderní design, sedák a kryt sedáku je vybaven funkcí pomalého bezhlučného sklápění. Elektronické bidety mají také ekologický přínos. V domácnostech, kde byly instalovány poklesla spotřeba toaletního papíru o více jak 80 procent.

Kompletní nabídku elektronických bidetů i výběr keramických mís vhodných k jejich instalaci najdete na www.elektronickebidety.cz

Výběr článků

Načítám