Hlavní obsah

Exim, Fischer, Firo, Čedok či Neckermann?

Novinky, Agentura Zájezdy.cz, a.s.

Každý už ví, že dovolenou je nutno kupovat jen u CK pojištěné proti úpadku. Ale kterou CK vybrat? Kam jít koupit svou vysněnou dovolenou? Možností je hodně. Lze vůbec jednoduše a rychle vybrat tu správnou dovolenou?

Článek

Jednoduchost je vždy výhodou

I já jsem zpočátku obíhala cestovní kanceláře ve městě. Nyní ale využívám mnohem rychlejší a pohodlnější způsob. Vybírám si dovolenou na internetových stránkách www.zajezdy.cz. Jsou zde zájezdy všech velkých cestovních kanceláří a více než sta dalších ck. Do celého světa a za stejnou cenu jako u cestovní kanceláře. Navíc dostávám dárek - pojištění stornopoplatků v hodnotě 600Kč zdarma. To vše rychle a z pohodlí domova.

Operátorka Vám poradí

Nabídka zájezdů je opravdu široká. Pro představu - zájezd do Řecka si klient vybírá najednou od více jak čtyřiceti cestovních kanceláří, tištěný katalog by měl několik desítek kilo. A to může být pro někoho překážkou. Ne všichni totiž umí dokonale používat počítač a internet. Pro tyto případy má každý zákazník agentury Zájezdy.cz svoji osobní operátorku či operátora, který se mu věnuje, pomáhá s výběrem zájezdu, poradí, popřípadě zjistí požadované doplňující informace. Tím je lidem ještě více usnadněn výběr zájezdu a zajištěna stálá péče zkušeného prodejce zájezdů. Svého operátora může každý kontaktovat zdarma telefonem na lince 800, e-mailem, pomocí skype nebo v Praze, Hradci Králové, Brně, Ostravě a Třebíči i osobně.

Nebojte se poslat objednávku

Objednávka na Zájezdy.cz je nezávazná - nebojte se ji poslat. Případné chybně vyplněné položky operátorka s Vaší pomocí opraví. Z vlastní zkušenosti vím, že je možné poslat objednávku rovnou na 2-3 vybrané zájezdy pro případ, že by Vámi zvolený zájezd už byl náhodou vyprodaný. Jak sami uvidíte, v nabídce jsou zájezdy pobytové, poznávací, do exotických zemí, eurovíkendy, plavby lodí, pobyty v lázních, ...

Výběr článků

Načítám