Hlavní obsah

Super SLEVA 30% na unikátní stavebnice Meccano KidsPLAY pro nejmenší

Novinky, SmartLife s.r.o.

NOVINKA, která nemá na trhu konkurenci! Jen tento týden máte možnost získat originální stavebnice KidsPlay pro děti již od dvou let za jedinečné ceny!

Článek

Originální, příjemné na dotek a hlavně bezpečné – takové jsou hračky Meccano z řady KidsPlay, které jsou určeny pro děti od dvou let.  Dílky stavebnice jsou vyrobeny z plastu bez PVC, který je omyvatelný a pro dítě absolutně nezávadný. Jsou ideální pro rozvoj jemné motoriky a logického myšlení. Součástky jsou dostatečně velké, nemají ostré hrany a jsou slučitelné s ostatními z jiných stavebnic KidsPlay. Zaujme Vás i moderní design a živé barvy. Podle jednoduchých obrázkových návodů „krok za krokem“ a přiloženého nářadí lze vždy postupně sestavit 3 různé hračky z jednoho balení, záleží na fantazii Vašeho dítěte.

V řadě KidsPlay si určitě vyberete! Hračka s názvem PES obsahuje 18 součástek a jednoduše se změní na ptáčka nebo malé štěně. Je to tak snadné a zábavné CVAK! CVAK! OTOČIT! A je to! Další kombinaci nabízí až 40cm velký TRAKTOR, u kterého s pomocí 40 součástek vykouzlíte také panáčka nebo trojkolku. Pobaví Vás jistě i minizvířátka VČELKA, ŽABKA a PTÁČEK. Pro chytré hlavičky jsou připraveny také hračky ŠNEK, BERUŠKA a ČERVÍK.

Hračky z řady KidsPlay si budou skvěle rozumět s hračkami z řady Build!

Výběr článků

Načítám