Hlavní obsah

Nabídněte svým zákazníkům pohodlné placení. Ulehčíte jim nakupování

Novinky, Komerční banka, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozvoj obchodu je nemyslitelný bez široké nabídky služeb zákazníkům včetně různých možností úhrady. Je mnoho důvodů pro akceptaci platebních karet v kamenných obchodech i na internetu. Zákazníkům, kteří se užívání karet na internetu brání, můžete nabídnout jiný platební nástroj.

Článek

Platební terminály jsou běžnou součástí kamenných obchodů a mezi zákazníky jsou oblíbené, neboť jim umožňují rozhodnout se o nákupu i bez držení hotovosti. Ruku na srdce: umíte si představit říct zákazníkovi, že karty neberete a že bankomat je o ulici dál? Akceptace platebních karet je známkou vašeho zájmu o své zákazníky a nabídnutí maximálního komfortu. A další plusy pro vás: ušetříte náklady na správu hotovosti, snížíte její objem v provozovně a zvýšíte tedy bezpečnost při jejím vkládání na běžný účet.

Mladým přijde neuvěřitelné, že ještě nedávno leccos nešlo nakoupit nebo zařídit přes internet. A přitom už dnes začíná platit, že kdo není na internetu, jako by nebyl. Je pravda, že při online nákupech dnes převažuje placení dobírkou nebo převod z účtu, ale v nejbližších letech bude stále více lidí ochotno platit přímo kartou, a to především díky kvalitnímu zabezpečení, které nabízí i Komerční banka.

Pokud klient nedůvěřuje úhradě platební kartou přes internet, pak je alternativou pro bezhotovostní platby služba Mojeplatba od Komerční banky, jejímž prostřednictvím činil objem transakcí v roce 2009 více než 14 milionů Kč. Služba funguje jednoduše. Kliknutím na tlačítko Mojeplatba na internetových stránkách je kupující přesměrován do internetového bankovnictví Mojebanka na předvyplněný platební příkaz, který uhradí běžným způsobem. Vy jako obchodník dostanete zprávu o úspěšné autorizaci a platba pro vás je blokována až do okamžiku zaúčtování, což dává jistotu zaplacení. Pokud máte účet v Komerční bance, je platba provedena okamžitě a vy tedy máte prostředky k dispozici v řádu minut.

Další možností rozvoje vašeho obchodu je prodej přímo v terénu nebo poskytování služeb u zákazníků doma. Pokud svým zákazníkům chcete i tady vyjít při placení maximálně vstříc, pořiďte si přenosný platební terminál, který umožňuje platbu kartou kdekoli bez vazby na pevnou telefonní linku.

Poslední roky ukázují jasný trend směřující k bezhotovostním platbám ať už v tradičních obchodech, nebo na internetu. Nenechte si ujet vlak, regionální specialisté Komerční banky vám pomohou najít to nejlepší řešení pro moderní rozvoj vaší firmy.

Výběr článků

Načítám