Hlavní obsah

Lednička, která umí sama vydělávat

Komerční článek

Ledničky kategorie A+ nebo A++ jsou báječné společnice do domácnosti. Za deset let Vám ušetří třeba 20 či 30 tisíc oproti dvacet let starým

Článek

Poslechněte si pohádku ze skutečnosti. Kdysi existovaly spotřebiče kategorie D a C. Žraly jako pominuté, vysávaly ze zásuvek energii a z lidí peníze. Konec pohádky, dnes jde o to, abyste dostali to nejlepší při co největší úspoře energie, tedy peněz

A+ a A++ = Bosch

Podle směrnice EU musí mít spotřebič třídy A+ spotřebu minimálně o 25 % nižší než ve třídě A. A++ uspoří až 60 %. Pokud ceny energií jdou nahoru, tak i více. Bosch myslí na to, abyste si ušetřené peníze pořádně užili, proto se soustřeďujeme na ledničky tříd A+ a A++.

Čerstvý chládek

Úspora není vše, co dělá ledničky Bosch třídy A+ a A++ božskými. Chladicí systém MultiAirflow rozvádí vzduch stejnoměrně do všech částí. To umožňuje kratší dobu chlazení, takže potraviny vydrží déle čerstvé.

Mango není steak

Některé z lednic Bosch jsou uvnitř rozděleny na dvě zóny VitaFresh. Potraviny si tak udrží chuť, vitaminy, minerály a svěžest až třikrát déle. „Suchá“ zóna má ideální klima pro maso, ryby, uzeniny a sýry, „orosená“ pro ovoce a zeleninu.

Čistá krása

Antibacteria je látka na bázi přírodního stříbra. Je to bariéra proti bakteriím k dokonalé hygieně uvnitř ledničky. A třešnička: vybrané ledničky Bosch mají povrch InoxLook, takže se s nimi můžete chlubit i snobštějším sousedům.

Výběr článků

Načítám