Hlavní obsah

Vyplatí se pořídit domu izolační kabát?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima skončila a je ten pravý čas přemýšlet o tom, jak předejít vysokým částkám za energie nejen v příští zimě, ale i za klimatizaci během léta.

Článek

Nejjednodušší a finančně nejefektivnější způsob je pořídit obydlí pořádný izolační kabátek. Péče se vrátí již velmi brzy.

V zimě v teple, v létě pěkně v chládku

Málokdo ví, že investiční náklady na stavbu či přestavbu nízkoenergetického domu jsou v současné době jen o maximálně 10 % vyšší oproti běžným domům, přitom na spotřebě energie tak lze ušetřit až 80 % nákladů. Zateplení ale nejen ušetří náklady na vytápění, ale zabrání i nesnesitelnému horku v létě. V zimě tedy zahřeje, v létě ochladí.

Jak vybrat správnou izolaci?

V dnešní době je pro laika nepochybně těžké vybrat správnou izolaci. Nejvhodnější jsou takové izolace, které mají prvotřídní izolační vlastnosti s označením třídy A, jsou trvanlivé, zdravotně nezávadné a mají nejvyšší třídu požární odolnosti A1.

Izolujte přirozeně

K nejkvalitnějším izolacím na trhu patří minerální vlna s  ECOSE® Technology od Knauf  Insulation. Kromě skvělých izolačních vlastností je výhodou její složení - neobsahuje formaldehyd, akryláty, fenoly. Její přírodní hnědá barva je důkazem absence umělých barviv. Důležitým faktem je, že přispívá ke  zkvalitnění vnitřního prostředí budov. Více se o této revoluční izolaci dozvíte na www.ecose.cz.

Výběr článků

Načítám