Hlavní obsah

Rozhodnutí je na Vás! Vyberte si o 10 % nižší cenu elektřiny a další bonusy

Novinky, RWE Transgas a.s.

Přejděte k RWE a získejte výhodnější silovou elektřinu s garancí nezvýšení ceny do konce roku 2011. Navíc od nás dostanete finanční bonus k uzavření smlouvy a o veškeré dokumenty potřebné ke změně dodavatele elektřiny se bezplatně postaráme za Vás.

Článek

Můžete si vybrat

Jsou věci, které si sami vybrat nemůžete. Kdy musíte vzít zavděk tím, co je, a jiná varianta prostě neexistuje. Lepšího dodavatele elektřiny si teď už ale vybrat můžete!

Nabídka elektřiny od RWE Vám přináší možnost svobodně se rozhodnout, od koho budete elektřinu odebírat. Přepněte na výhodnější elektřinu od RWE a získáte atraktivní cenu, finanční bonus za uzavření smlouvy a komfortní zákaznický servis. Navíc Vám RWE garantuje nezvýšení výhodné ceny elektřiny až do konce roku 2011. Podrobnosti o nabídce RWE najdete na www.rwe.cz.

Chcete mít elektřinu výhodněji a dodavatele, kterého si sami vyberete?

Je to jednoduché. Zavolejte na bezplatnou linku 800 331 331, navštivte kontaktní místo RWE a řekněte si o výhodnější elektřinu.

Ze změny dodavatele strach mít nemusíte. RWE vyřídí vše za Vás, bez poplatků i bez rizika. Přechodem k RWE totiž nedojde k žádným technickým zásahům, jako např. výměna elektroměru.

Zkrátka mít každý den výhodnější elektřinu od RWE je tak jednoduché.

Výběr článků

Načítám