Hlavní obsah

S hypotékou od Komerční banky můžete klidně spát

Novinky, Komerční banka, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život je příliš krátký na to, abychom odkládali své sny o novém bydlení nebo rekonstrukci. S hypotékami od Komerční banky se do jejich realizace můžete bez obav pustit. Jsou totiž navrženy tak, aby se za všech okolností dokázaly co nejlépe přizpůsobit vašim aktuálním potřebám.

Článek

Změna vašich příjmů? Žádný problém pro Flexibilní hypotéku! S Flexibilní hypotékou můžete pružně zvyšovat nebo snižovat měsíční hypoteční splátky podle toho, jak se mění vaše příjmy. Pokud například nastoupíte mateřskou dovolenou, můžete pravidelné splátky hypotečního úvěru snížit. Pokud vás naopak povýší a vaše příjmy vzrostou, svou měsíční splátku jednoduše zvýšíte a urychlíte tak splacení celého úvěru.

Nemáte vlastní úspory? Půjčíme Vám až 100 % potřebné částky! Jednou z hlavních výhod hypotečních úvěrů KB je to, že nové bydlení můžete mít i bez úspor. Stačí se rozhodnout, jestli chcete kupovat, stavět nebo rekonstruovat svůj byt nebo dům, a KB vám půjčí až 100 % potřebné částky! A nemusí se jednat jen o bydlení. Hypotéku můžete použít například i na nákup rekreační chaty, a to za stejně výhodných podmínek jako na bydlení!

Nemůžete splácet? Máme řešení! V případě dlouhodobé pracovní neschopnosti a ztráty zaměstnání za Vás pojišťovna uhradí měsíční splátky úvěru a navíc nemusíte platit ani pojistné. V případě invalidity či úmrtí za Vás pak pojišťovna uhradí nesplacenou jistinu úvěru.

Potřebujete do nového bytu také nové vybavení? Zvolte Hypotéku 2v1! Pokud máte obavy, že vám po zakoupení nemovitosti nezbude na její vybavení, prostřednictvím Hypotéky 2v1 získáte až 400 000 Kč na pořízení kuchyně, nábytku nebo elektroniky.

Ještě nemáte vybranou nemovitost? Hypotéka Dopředu Dozadu na vás počká. Pokud si nejste jistí, na jakou hypotéku dosáhnete, využijte Hypotéku Dopředu Dozadu. KB schválí poskytnutí finančních prostředků ještě předtím, než si vůbec vyberete konkrétní nemovitost. Hypotéka Dopředu Dozadu umí také financovat nemovitost, kterou jste si již pořídili z vlastních zdrojů!

Toužíte po jistotě a delším období fixace? V dnešní nejisté době preferuje řada klientů zajištění úrokové sazby na dlouhou dobu dopředu. V KB ji můžete fixovat až na 15 let.

Máte složitější požadavek? KB umí vyřešit i složitější investice do nemovitostí – profinancovat koupi družstevního bytu, vypořádat spoluvlastnické a dědické podíly, splatit dříve čerpané úvěry na nemovitosti nebo financovat pořízení bytu formou předplaceného nájemného.

Více informací o hypotékách Komerční banky se můžete dozvědět na kterékoli její pobočce, na bezplatné Infolince KB 800 111 055 nebo na internetových stránkách www.kb.cz.

Výběr článků

Načítám