Hlavní obsah

Křeččí šílenství pokračuje : Noví ZhuZhu Pets jsou tady!

Komerční článekSmartLife s.r.o.

Po obrovském úspěchu, který u nás vyvolala první čtveřice inteligentních a mazlivých ZhuZhu křečků přibudou do party další čtyři kamarádi s jedinečnými charaktery! Vedle hravého Mr Squiggles, plachého Num Nums, sladké Pipsqueak a pohodáře Chunka si můžete do Vaší křeččí rodinky pořídit od 19. 5. 2010 také Jilly, Scoodlese, Winkie a Nugget!

Článek

Jilly se může zdát na první pohled stydlivá, ale jakmile jí poznáte, hned ochopíte, proč právě ona je kapitánkou roztleskávaček! Jakmile se objevila mezi ostatními křečky, pěkně jim zvedla morálku!

Scoodles je křeček plný kuráže. Jeho snem je objevovat, miluje cestování do dalekých krajů. Málokdy ho uvidíte jen tak sedět v klidu na místě. Je toho tolik k vidění a dělání, že přeci nebude ztrácet čas nicneděláním! Je to opravdový nadšenec a cestování je jeho život!

Zato Winkie miluje jednu jedinou věc: jen tak lebedit se svou rodinou a kamarády. Je spokojený s poklidným životem, který vede a stres nebo nervozita je mu cizí. Nikam nespěchá a v klidu si vychutnává každou chviličku, což mu jde opravdu báječně!

A nakonec ještě jedna křečcí slečna! Nugget je pořád tak trochu zasněná, ráda se nechá unášet motýlími křídli a plujícími mráčky na obloze. Zkrátka má hlavu v oblacích… To však neznamená, že nestojí pevně nohama na zemi!

Každý křeček je jedinečný, ale všichni mají jedno společné – nemohou se dočkat, až je seznámíte s ostatními křečky, postavíte jim vlastní domeček ve Vašem Zhu Zhu světě a užijete si spoustu legrace!

Výběr článků

Načítám