Hlavní obsah

Poly-wood luxusní plastový nábytek nové generace

Novinky, La Casa Nova spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se v Čechách řekne „plastový nábytek“, téměř každému se vybaví postrach všech zahradních architektů a milovníků stylu a kvality. Ti všichni si mohou oddychnout, na trhu se poprvé objevuje skvělý nábytek z masivního plastu, který dobyl Spojené státy.

Článek

Laciná plastová křesílka, do kterých sedáme z obavou, že se pod námi zlomí, které vítr prohání po terasách a zahradách. Hrůzné barvy, po jednom roce zašlé špínou a pomalu a jistě se rozpadající na malé kousky.

Dobrá zpráva je, že ne každý plastový nábytek musí vypadat právě takto a ještě lepší zpráva je, že se konečně kvalitní americký plastový nábytek značky Poly-wood , díky společnosti La Casa Nova (www.lacasanova.cz) dostává i na náš trh.

Od roku 1990 se společnost Poly-wood velmi cílevědomě snaží o totální změnu vizuálních a užitných vlastností platového nábytku. Vše je podřízeno jasné vizi o kvalitě a užitných vlastnostech. Zpočátku stylově vše vycházelo z tradičních tvarů venkovního nábytku. Dnes můžete vybírat z mnoha stylů, nejen podle velikosti své terasy, či zahrady, ale i podle účelu využití.

Poly-wood je oblíbený  na plážích v Kalifornii, protože je odolný mořské soli, i na venkovních zahrádkách restaurací v  horských střediscích, protože vydrží mráz a může na něm ležet sníh.

Výběr článků

Načítám