Hlavní obsah

Přijďte se přesvědčit o tom, že i muži umí vařit!

Novinky, IKEA Česká republika, spol. s r.o.

Právě skončil výběr účastníků pro akci společnosti IKEA „I muži umí vařit“. Do každého obchodního domu IKEA bude pozváno deset šťastných párů, aby se zúčastnily kuchařské show, při níž se muži budou učit vařit pod vedením profesionálního šéfkuchaře.

Článek

Seznam vybraných účastníků bude zveřejněn na www.ikea.cz/vysnenakuchyne.  Akce je veřejně přístupná, takže budete-li mít chuť, přijďte se v sobotu 8. května v 15 hodin podívat do nejbližšího obchodního domu IKEA. Je možné, že se právě váš muž zhlédne v kuchařském umu svých kolegů.

Muž, který vás ráno přivítá s palačinkou a hrnkem kávy, už nemusí být pouhou postavou z filmů. Práce v kuchyni je dnes mnohem snadnější, například díky sérii kuchyňského nádobí IKEA 365+. Tyto hrnce a pánve lze používat na všech typech varných desek a jejich speciální trojvrstvé dno zabraňuje připálení.

Rozhodnete-li se proměnit svůj sen o nové kuchyni ve skutečnost, je tu opět IKEA, aby vám s realizací vašeho plánu pomohla. Inspirativní nápady najdete na www.ikea.cz/vysnenakuchyne. Navíc za každých 10 000 Kč, které nyní utratíte v IKEA za kuchyňské vybavení, obdržíte dárkový šek ve výši 1 000 Kč jako slevu na váš příští nákup.

A nezapomeňte, Den matek se blíží. Možná by se nějaké šikovné nádobí hodilo i vaší mamince.

Výběr článků

Načítám