Hlavní obsah

Sen všech žen – i muži umí vařit

Komerční článekIKEA Česká republika, spol. s r.o.

Dokážete si představit muže, jak v kuchyni zkušeně krájí zeleninu, kontroluje hrnce na sporáku, zatímco opéká maso k vaší skvělé společné večeři? Představte si, že by tohle zvládl i váš partner. Proměňte tento sen ve skutečnost a přihlaste svého partnera do soutěže IKEA.

Článek

Soutěž “Sen všech žen – i muži umí vařit” poběží na webové stránce IKEA věnované kuchyním www.ikea.cz/vysnenakuchyne až do 28. dubna. Vy a váš partner se stále můžete stát jedním z 10 šťastných párů, které budou mít příležitost zúčastnit se zábavné akce v jednom z obchodních domů IKEA, kde vaše drahá polovička bude moci ukázat své kuchařské umění pod dohledem profesionálního šéfkuchaře a vy získáte inspiraci pro pořádání rodinných oslav.

Váš partner vám také může pomoci při renovaci stávající či návrhu nové kuchyně s plánovacím programem IKEA, který je nyní volně ke stažení na www.ikea.cz/vysnenakuchyne. Program vás provede procesem plánování krok za krokem. A pokud necháte svého partnera vaši kuchyni naplánovat, může být daleko jednodušší zapojit ho později i do vaření.

V posledních týdnech jste měli možnost vyzkoušet plánovací program IKEA v praxi a přihlásit návrh své vysněné kuchyně do soutěže. Podívejte se na  www.ikea.cz/vysnenakuchyne, jestli jste tím šťastným, kdo vyhrál jednu z týdenních cen nebo hlavní cenu – dárkovou kartu v hodnotě naplánované kuchyně až do výše 100 000 Kč.

Výběr článků

Načítám