Hlavní obsah

Jak výhodně spořit a přitom mít peníze vždy při ruce?

Novinky, Poštovní spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešní svět financí je plný kombinovaných nabídek, složitých spořících programů, ale málo který vychází vstříc potřebám lidí v určitých životních situacích. S řešením přichází Era, která si zakládá na nabídce jednoduchých a otevřených bankovních služeb a produktů.

Článek

Z nedávných průzkumů vyšlo, že jsou lidé obecně nespokojení se současnou složitostí nabídek v bankovním světě. Je pro ně problematické se orientovat mezi různými nabídkami služeb a mají pocit, že často platí i za to, co nepotřebují. Na tento současný stav zareagovala jako jedna z prvních Poštovní spořitelna se svou novou produktovou řadou Era.

Era spoření nabízí neomezené možnosti, jak bezpečně a výhodně zhodnocovat úspory. A to pomocí Era termínovaného vkladu s délkou trvání dva roky, který nabízí nejen 100% jistotu výnosu díky garantované úrokové sazbě, ale myslí i na nepředpokládané životní situace a umožňuje okamžitý výběr až 20% vkladu bez sankcí. Nebo je možné využít vkladu bez výpovědních lhůt v podobě Era červeného konta, které nabízí bezplatné zřízení i vedení účtu po celou dobu trvání. Navíc nabízí možnost kdykoli vybrat své peníze bez sankcí za předčasný výběr.

S Era prvním kontem je možné spořit dětem až do jejich 18 let. Zřízení a vedení účtu je po celou dobu zdarma a díky nadstandardní úrokové sazbě jsou vklady výhodně zhodnocovány.

Era produkty je možné si pořídit v nejširší síti obchodních míst a poboček Poštovní spořitelny po celé ČR (více jak 3400 míst). Era produkty lze sjednat i přes internet či po telefonu.

Více na www.postovnisporitelna.cz nebo na infolince 800 210 210.

Výběr článků

Načítám