Hlavní obsah

Chytrá a bezpečná dopravní databanka nové generace

Novinky, TrafficSys.cz

3. května zahajuje provoz nová internetová dopravní databanka. Tato webová aplikace nabízí široké možnosti v oblasti dopravy. Bude Vás zajímat ať jste dopravce, výrobce, distributor či zkrátka kdokoliv, kdo potřebuje cokoliv přepravit.

Článek

Jednoduchost je vždy výhodou a právě tu dopravní systém TrafficSys.cz nabízí. Není třeba instalace, jelikož systém je po přihlášení přístupný odkudkoliv, kde máte k dispozici počítač s internetovým připojením přímo z Vašeho prohlížeče.

Přívětivé a graficky poutavé uživatelské prostředí Vás snadno navede ke všem možnostem a k dispozici jsou i instruktážní videa a nápověda. Internetová dopravní databanka TrafficSys.cz klade důraz na bezpečnost dat a interní komunikace s obchodními partnery je velmi snadná i díky vestavěnému odesílání rychlých zpráv na bázi chatu.

Solventnost registrovaných je sledovanou podmínkou členství a je zřejmá i z hodnocení a komentářů. Je to zcela jednoduché, stačí si vybrat z nabídky, která je neustále aktualizována a pečlivě kontrolována systémem.

Stačí párkrát kliknout a otevře se Vám svět bezpečné a spolehlivé dopravy. S TrafficSys.cz zkrátka můžete šetřit Váš čas, navázat nové obchodní kontakty a spolehnout se na maximální bezpečnost a právní ochranu.

Výběr článků

Načítám